2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov doma pouze remizoval s Hobzí


Branky


0

Konečný výsledek přesně odráží dění na hrací ploše. Zkraje se více dařilo Starému Hobzí, které ve 23. minutě poslal po zaváhání domácího gólmana do vedení Lička. O sedm minut později navíc hosté pohrdli možností zvýšit náskok, když zahodili penaltu. Do druhé půle lépe vstoupil Strmilov, vyrovnal z pokutového kopu a přesně po hodině hry přidal druhý zásah Přibyl. Spravedlivou dělbu bodů zařídil v 68. minutě Malášek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hobzí vyhrálo první dějství

Domácí mužstvo Strmilova chtělo už konečně naplno bodovat, jenže hráli ve složené sestavě s B týmem, kdy se potýkají s nedostatkem hráčů. Zkušený gólman Přibyl, tak naskočil na hrotu. První poločas se odehrával v režii hostujících hráčů, kdy zatápěli domácím rychlými brejky. Hosté se dostali do vedení díky chybě gólmana, který při odkopu trefil Ondřeje Ličku a míč se od něj odrazil do brány. Chvíli na to dostali výhodu pokutového kopu, po faulu, ovšem Lička nedokázal tuto výhodu proměnit. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího Hobzí.

Ve Strmilově se nakonec body dělily

Druhý poločas se nesl v tlaku domácích hráčů, kteří hráli z kopce, a dokázali otočit skóre na svoji stranu. Šest minut po začátku poločasu se trefil Ondřej Nečeda a v 60. minutě naklonil misky vah pro domácí mužstvo hrající brankář Ondřej Přibyl. Hosté ze Starého Hobzí ale nesložili zbraně a díky Davidu Maláškovi, který utekl domácím bekům, rozhodl, že z utkání skončí spravedlivou remízou. Zápas odřídil sudí Jan Jann.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Ondřej Přibyl - hráč: Ze začátku jsme dostali smolný gól, kdy náš brankář dostal velmi těžkou malou domů, a bohužel při odkopu trefil hostujícího hráče od kterého se míč odrazil do naší brány. Chyběl nám střed zálohy, od které se čekalo že bude rozdávat balóny útočníkům. Po obrátce se nám povedlo vyrovnat z penalty, a chvíli na to jsme dali gól na 2:1 a pořád pokračovali v tlaku. Bohužel, hostující tým z ojedinělého brejku srovnal skóre na 2:2. Poté to byl spíše boj. Hra se poté odehrávala především jen mezi vápny. A jelikož už žádný tým nerozvlnil síť, OPĚT jsme pouze remizovaly a nadále zbytečně ztrácíme body.

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek - hráč: Strmilov je těžký soupeř, který se netají s ambicemi na postup, ovšem složená sestava jim to nedovoluje. Za bod jsme rádi, který nám pomohl se udržet nad nimi. Příští týden získat tři body proti Suchdolu bude jasný cíl.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - O. Přibyl [-] , T. Dohnal [-] , F. Slavík [-] , L. Nečeda [-] (70. M. Tuček [-] ) - O. Nečeda [-] , D. Hanzal [-] , F. Procházka [-] , J. Kubíček [-] - Z. Popelka [-] (60. M. Novák [-] ) , J. Hanzal [-] (75. L. Janák [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - M. Habr [-] , D. Brandl [-] , M. Bican [-] , V. Zejda [-] - J. Peterek [-] (80. M. Janek [-] ) , A. Veverka [-] , D. Malášek [-] , P. Distl [-] - F. Štibich [-] , O. Lička [-]

ŽK: 88. T. Dohnal - 51. D. Malášek , 60. A. Veverka .
Hráči zápasu: O. Přibyl - F. Štibich .
Místo: Strmilov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Jann Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.