Suchdol deklasovala Kardašovu Řečici, Kubašta opět čtyři branky


0

U Lužnice se od začátku až do konce hrála partie, v níž jednoznačně dominovali domácí fotbalisté. Ti vedli v 8. minutě už 2:0, ale další branky si schovali až na druhé dějství. Střelecky znovu exceloval Štěpán Kubašta, jenž se trefil čtyřikrát a minimálně stejný počet příležitostí ještě zahodil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze dvě branky v prvním dějství

Souboj dvou rezervních týmů, kteří mají svá "áčka" ve stejné skupině I.B. třídy vyšel jednozačně domácímu Suchdolu, který nedal Kardašově Řečici šanci. Hned z kraje zápasu se podařilo domácím borcům vsítit rychlou branku, kdy po přihrávce L. Kuchyňky ukázal poprvé svoji rychlost  Štěpán Kubašta, který utekl všem obrancům a nedal gólmanovi  Šamalovi šanci. Druhá branka přišla nedlouho potom co Š. Kubašta poslal křížnou přihrávku do vápna, kdy ještě rychlým vyběhem gólman zachránil situaci, ale při jeho smůle se odrazil míč před hranici vápna a tam uz se napodruhé Jaroslav Kollmann nemýlil a poslal míč nádherně po zemi k tyči a brankář byl bez šance. Po těchto rychlých dvou gólech měli suchdolští další šance, ale vše končilo mimo hostující branku. Do konce poločasu měli také dvě velké příležitosti hosté, ale domácí zachránil perfektnimi zákroky V. Kanděra. Do kabin se tak šlo jen za dvoubrakového vedení domácích. 

Suchdolská kanonáda v druhé půli

Do druhého poločasu znovu aktivně vstoupilo domácí mužstvo, kdy Štěpán Kubašta přeloboval gólmana po skvělém pasu od R. Gorného mezi oba stopery. Další zásah na sebe nenechal dlouho čekat a znova u toho byl Š. Kubašta, který zpoza velkého vápna využil volného prostoru a vystřelil nechytatelně pod břevno. Další navýšení domácího skóre přidal kapitán Martin Matějček z pokutového kopu, který byl nařízen za faul na R. Gorného. Svůj brankový účet dne zakončil Š. Kubašta svým klasickým způsobem, kdy znova všem unikl a nedal gólmanovi sebemenší šanci. Čestný úspěch v podobě vstřelené branky se hosté dočkali až v závěru zápasu po chybě domácí obrany, kdy si nepohlídala Františka Markese. Byla to ovšem jen malá vada na kráse. Suchdol si tak před domácím publikem v pohodě dokráčela pro plný bodový počet. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann - hráč: Utkání jsme potřebovali zvládnout, aby jsme se dotáhli na soupeře před námi a aby jsme potvrdili naše předešlé výkony. Znova zahrálo celé mužstvo skvěle, až na menší výpadek v druhé polovině prvního poločasu, kdy jsme si mysleli, že to půjde úplně samo. Jediná ,,kaňka'' tohoto utkání je, že jsme opět neudrželi čisté konto, i když by si to náš gólman za své výkony konečně zasloužil.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman - předseda oddílu: Těžko se mi hodnotí zápas, který je pro nás velmi důležitý co se týče udržení v soutěži a na něj přijedeme v 11 lidech z nichž 4 měli v nohou dopolední zápas za A, kde museli suplovat marody. Vzhledem k tomu jsme nestačili fyzicky a porazil nás de facto sám nechytatelný Kubašta, který dal 4 branky a zahodil dalších 6 tutovek, kdy šel sám na brankáře. My jsme doplatili na to, že jsme chtěli hrát fotbal a tím umožnili domácím nakopávání dlouhých míčů na již zmíněného Kubaštu. Šance na zvrácení výsledku byla ve druhé polovině první půle, kdy s suchdolští uspokojili s dvoubrankovým vedením a začali hrát kombinačně, v tom jsme byli lepší a vytvořili si 3 tutovky, ale jednou si ukopl Zeman míč a dvakrát se vyznamenal domácí brankář. Ve druhé půli jsme již rezignovali.



Místo: Suchdol nad Lužnicí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.