3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž otočila nepříznivý stav a doma vyhrála s Dešnou


Branky


0

První půle vyzněla pro sympaticky hrající Dešnou, která se po rychlé brance Moronga dostala do vedení a několik dalších šancí jí zneškodnil výborný Jedlička v domácí brance. Trápení Stráže ukončila vyrovnávací trefa Jakuba Jančury v 50. minutě, po níž jeho tým zcela ovládl dění na hřišti a po zásluze si dokráčel pro tři body. Za zmínku stojí gól Zdeňka Mládka v 76. minutě, jenž se po přetaženém centru Koudelky trefil výstavním halfvolejem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dešná překvapila domácí mužstvo

V nedělním odpoledni přivítala domácí Stráž nad Nežárkou mužstvo Dešné, která se krčí na posledním místě tabulky. První půle vyzněla lépe pro hosty, kteří vstřelili rychlý gól. Kdy se trefil Lukáš Morong již v 6. minutě a jen díky bravurním zákrokům Jedličky nepřidali i další trefy. První poločas tak skončil překvapivým vedením hostujícího mužstva.  

Domácí obrat vedl Zdeněk Mládek

Trápení domácího celku ukončila pět minut po přestávce až vyrovnávací branka Jakuba Jančury, který nadvakrát propasíroval míč do sítě. Rázem domácí získali výraznou herní převahu korunovanou dvěmi brankami Zdeňka Mládka. Nejprve proměnil penaltu nařízenou za podražení Koudelky a poté vstřelil gól podzimu, když se úchvatným halfvolejem opřel do přetaženého centru Koudelky od levé postranní čáry. V dresu strážského týmu obětavě nastoupilo několik nedoléčených hráčů a za jejich přístup k důležitému utkání je nutné jim poděkovat. Všechny body tak nakonec zůstaly na domácím hřišti a mužstvo Dešné tak stále čeká na první výhru v této sezóně. Zápas řídil sudí Radek Valeš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner - organizační pracovník: První půle vyzněla lépe pro hosty, kteří vstřelili rychlý gól a jen díky bravurním zákrokům Jedličky nepřidali i další trefy. Trápení našeho celku ukončila až vyrovnávací branka J. Jančury, který nadvakrát propasíroval míč do sítě. Rázem jsme získali výraznou herní převahu korunovanou 2 brankami Z. Mládka. Nejprve proměnil penaltu nařízenou za podražení Koudelky a poté vstřelil gól podzimu, když se úchvatným halfvolejem opřel do přetaženého centru Koudelky od levé postranní čáry. V dresu našeho týmu obětavě nastoupilo několik nedoléčených hráčů a za jejich přístup k důležitému utkání je nutné jim poděkovat.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - K. Starý [-] , J. Jančura [-] , J. Kozel [-] (46. P. Tomášek [-] ) , P. Přílepek [-] - V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , P. Chmelař [-] , D. Škopek [-] - Z. Mládek [-] (86. J. Rybecký [-] ) , T. Koudelka [-] (88. J. Čada [-] )

TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - V. Krejčí [-] , L. Morong [-] (72. ) , J. Müler [-] , J. Šteif [-] (79. B. Vařák [-] ) - M. Novotný [-] , F. Adam [-] , J. Lukšan [-] (38. ) , A. Coufal [-] - R. Ďurač [-] , P. Chalabala [-]

ŽK: 75. T. Koudelka .
Hráči zápasu: Z. Mládek .
Místo: Stráž nad Nežárkou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Valeš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.