M. Novotný 69. (p.)
1:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov nasázel Dešné šest branek na jejím hřišti


Branky


69. M. Novotný (p.) - 38. M. Mužík , 41. O. Šetka , 50. L. Michal , 62. V. Čapek (p.) , 70. J. Lochman (p.) , 89. J. Lochman
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky začaly padat až ke konci půle

Sokol Dešná, která se krčí na samotném chvostu tabulky a je bez jediné výhry, přívítala na domácí půdě mužstvo Klikova. To se drží v těsném závěsu za vedoucími celky okresního přeboru a ztrácí jediný bod na druhé a třetí místo. Dalo se tak očekávat, že hostující hráči budou pro domácí těžký oříšek. První poločas byl vcelku vyrovnaný bez větších brankových příležitostí, kdy hrálo se od vápna k vápnu a nevypadalo to, že dělí oba mančafty takový bodový rozdíl. První důležité momenty přišly až ke konci poločasu, kdy se ve 38. minutě prosadil hostující záložník Martin Mužík. O tři minuty byli hosté ještě spokojenější, trefil se Ondřej Šetka. Poločas tak skončil vcelku krutým výsledkem 0:2 pro Blesk Klikov.

 

 

Ve druhé půli nebylo o branky nouze

Druhý poločas utkání začal úplně obráceně než ten první. Hosté začali aktivně a hned pět minut po příchodu z kabin vedli už o tři branky, kdy se trefil útočník Ladislav Michal. V 62. minutě přidal hrozivou čtvrtou branku Václav Čapek a vypadalo to, že se schyluje k debaklu, ale domácí využili pětiminutové nepozornosti a snižili Milanem Novotným, jenže ani to je nezachránilo od debaklu, kdy se postupně trefil v 70. a 89. minutě útočník Jakub Lochman. Výsledek utkání tak vypovídá hlavně o průběhu druhé poloviny zápasu. Klikov si tak připsal povinné tři body a drží se stále mezi nejlepší čtveřicí okresního přeboru. Dešná tak dál ztrácí kontakt a stále čeká na první výhru. Zápas řídil sudí Jaroslav Svítil. Zajímavostí je že v zápase odpískal tři pokutové kopy.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ  

 



Ohlasy k zápasu



TJ Blesk Klikov
Karel Bednář: První poločas byl vcelku vyrovnaný, hrálo se od vápna k vápnu bez velkých příležitostí ke skorování. Vyjímkou byl jen závěr první půle, kdy se nám dvakrát podařilo překonat domácího brankaře. Druhá půle již byla plně v naší režii. Přidali jsme další čtyři branky a po zásluze zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - P. Chalabala [-] , L. Morong [-] , J. Müler [-] , V. Krejčí [-] - A. Coufal [-] , B. Vařák [-] , J. Lukšan [-] (63. J. Šteif [-] ) , F. Adam [-] - M. Novotný [-] , R. Ďurač [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - R. Plucar [-] (81. J. Němec [-] ) , R. Hynek [-] , O. Podojil [-] , M. Rezek [-] - D. Melichar [-] , V. Čapek [-] , M. Mužík [-] , O. Šetka [-] (63. J. Lochman [-] ) - L. Michal [-] , M. Zavadil [-] (86. D. Jirsa [-] )

ŽK: 71. V. Krejčí - 40. M. Zavadil , 64. M. Mužík , 68. L. Michal , 69. R. Hynek .
Místo: Dešná. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svítil Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.