0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poborský rozhodl, že tři body z Řečice odvezou Novosedly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka, opět rozhodl Poborský

Novosedly nad Nežárkou, které zdatně dýchají na záda druhé Studené, jeli do Kardašovy Řečice. Té se poslední zápasy moc nedaří a chtěli na domácím hřišti alespoň částečně napravit reputaci. Jediný gól zápasu se zrodil ve 27. minutě, kdy Kreim vyslal po lajně Fryše, ten mu míč vrátil a Kreim našel na vápně Romana Poborského, kterému se podařilo nadvakrát překonat domácího gólmana Šamala. Dvě velké šance se pak vměstnaly do poslední minuty prvního poločasu. Nejprve po standartce domácích vykopával Šmíd balon z prázdné brány a následně důrazný Kroupa obral o míč domácího zadáka, ale z úhlu gólmana nepřekonal. Do kabin se tak odcházelo za hubeného vedení hostujícího mužstva.

Druhý poločas branky nepřinesl

Po poločase měli velkou šanci domácí, ale jejich hlavičku z malého vápna reflexivně vykopl brankář Malý. Pak měli tři velké příležitosti hosté. V 70. minutě po přímáku Mazance se dostal balon k Poborskému a ten z úhlu nastřelil břevno. Za dalších pět minut potáhl po lajně balon Hladílek, našel na malém vápně zcela osamoceného Kroupu, kterému ale střela nesedla a domácí brankář ji v klidu chytil. Pak se ze strany až do malého vápna prokličkoval Mazanec, jeho střelu vyrazil brankář na roh. Hned za minutu měli obrovskou šanci domácí. Po chybě hostujícího stopera šel domácí hráč sám na brankáře Malého, ten mu ale jeho střelu vyrazil. Čtyři minuty před koncem mohl rozhodnout Fryš. Sice stíhán obráncem šel sám na brankáře, dostal se moc blízko před něj a ten mu jeho střelu vyrazil na roh. Hostující mužstvo tak vydřelo důležitou výhru a tím se bodově dotáhli na Studenou. Zápas v pohodě odřídil sudí David Melzoch. 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman: Těžce se mi hodnotí domáci zápas ve kterém nutně potřebujeme vyhrát a nevstřelíme jedinou branku. V první půli hráli hosté dobře, přehrávali nás a jako bonus se jim podařilo vstřelit rozhodujíci branku. Ve druhé půli došli novosedelským síly a mimo tří nebezpečných brejků pouze bránili a ubránili. Nejlepší hráč zápasu, brankář Malý, všechny naše tutovky zlikvidoval. Vzhledem k vývoji utkáni jsme minimálně 1 bod ztratili.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: V prvním poločase až na gól se toho moc nedělo, hra se odvíjela spíše mezi vápny. Druhý poločas byl živější. Šance se střídali na obou stranách s tím, že my jsme jich měli více. Myslím, že o ten jeden gól jsme byli lepší. V druhém poločase nás výrazně podržel gólman Malý.



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - R. Vyhlídka [-] , J. Vosecký [-] , F. Sivák [-] (85. M. Zeman [-] ) , M. Vodička [-] (56. R. Porochoňski [-] ) - V. Jánošík [-] , D. Mikloš [-] , P. Smrž [-] , F. Markes [-] - F. Sedláček [-] (36. J. Mikšátko [-] ) , Z. Roubík [-] (47. P. Plucar [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - M. Čuta [-] , P. Šafránek [-] , M. Visčur [-] , D. Šmíd [-] - P. Kreim [-] (70. M. Neumann [-] ) , M. Hladílek [-] , J. Mazanec [-] , R. Poborský [-] - P. Fryš [-] , D. Kroupa [-] (89. J. Doktor [-] )

ŽK: 56. D. Mikloš .
Hráči zápasu: M. Malý , R. Poborský .
Místo: K. Řečice. Rozhodčí: Melzoch David - 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.