2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Strmilova pokračuje, další remíza tentokráte s Popelínem


Branky


0

Po většinu času úvodního dějství měli převahu strmilovští fotbalisté, ale z mnoha příležitostí dokázali proměnit pouze jedinou, když se v 11. minutě prosadil Janák. Hned po obrátce sice z přímého kopu vyrovnal popelínský Vlásek, ale pak zase určovali tón hry domácí a znovu se dostali do vedení. Z vítězství se však nakonec neradovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strmilov vyhrál první dějství

Ve 12. kole okresního přeboru přijel Popelín na hřiště Jiskry Strmilov. Oba soupeře nečekal jednoduchý zápas, jelikož ze Strmilova se body jen tak nevozí, ale domácí teď prožívají výsledkovou krizi a nedaří se jí podle představ a zápas se dle toho vyvíjel. V úvodu poločasu měli domácí herní převahu a hostující branka byla v ohrožení častěji. Po čtvrt hodině se domácí Jiskra ujala vedení, kdy se trefil Lukáš Janák a následovali další šance, které ale skončili mimo hostující branku, nebo je zlikvidoval brankář Skalák. A tak se do kabin šlo za těsného vedení domácích hráčů. 

Strmilov a Popelín jsou remízové týmy

Vstup do druhého poločasu vyšel skvěle popelísnkým hráčům, když se z přímého kopu krásně trefil Ondřej Vlásek. Poté se do hry dostali více hosté, domácím se herně vyrovnali a byl k vidění zajimavý fotbal s mnoha zajimavými momenty. Jenže po hodině hry se domácí opět dostali do vedení, kdy se vstřelil svůj druhý gól v zápase Lukáš Janák. Už se zdálo, že Popelín vyjde bodově naprázdno, ale v samém závěru jako správný kapitán zavelel Kristián Tolkner a nádhernou střelou, která se otřela o horní tyčku a skončila za domácím brankářem. Zápas tak skončil zaslouženou remízou a Strmilov tak opět nevyhrál ani na domácím hřišti. Zápas řídil sudí Radek Kuneš.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

   


Ohlasy k zápasu



SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 12. kole OP jsme jeli na hřiště Jiskry Strmilov. Nečekal nás jednoduchý zápas ze Strmilova se body jen tak nevozí. A zápas se dle toho vyvíjel. V úvodu poločasu měli domácí herní převahu a naše branka byla v ohrožení častěji. Po čtvrt hodině se domácí Jiskra ujala vedení a další šance skončili mimo naší branku, nebo je zlikvidoval náš brankář. A tak se do kabin šlo za těsného vedení domácích. Vstup do druhého poločasu nám vyšel dobře, když se z přímého kopu krásně trefil Ondra Vlásek. Poté jsme se do hry dostali i my, domácím jsme se vyrovnali a byl k vidění dobrý fotbal. Jenže po hodině hry se domácí opět dostali do vedení. Už se zdálo, že vyjdeme bodově naprázdno, ale v samém závěru jako správný kapitán zavelel Kristián Tolkner a nádhernou střelou, která se otřela o horní tyčku a skončila za domácím brankářem. Remíza je zasloužená odměna za bojovnost celého týmu.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] - D. Hanzal [-] , J. Hanzal [-] , L. Janák [-] (81. T. Holec [-] ) , M. Novák [-] - Z. Popelka [-] , O. Přibyl [-]

SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Valek [-] , T. Mach [-] , J. Koronczi [-] , V. Sztarsich [-] - K. Tolkner [-] , J. Ištok [-] , J. Snížek [-] , O. Vlásek [-] - P. Pacholík [-] , J. Dolák [-]

ŽK: 30. J. Dvořák - 59. O. Vlásek , 80. J. Koronczi , 87. P. Valek .
Hráči zápasu: L. Janák - K. Tolkner , O. Vlásek .
Místo: Strmilov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kuneš Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.