Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si poradil se Staňkovem, střídající Březina se blýskl čtyřmi góly


0

Nováček přijel k Lužnici s obrannou taktikou, která mu vycházela téměř celý první poločas a suchdolská rezerva se dokázala po obléhání branky prosadit až v jeho závěru. Po přestávce přišel na hřiště Březina, který hru domácího celku nejen rozhýbal, ale stal se i hlavní hvězdou celého zápasu, když svůj výborný výkon korunoval čtyřmi přesnými zásahy. Staňkov se dostal ke slovu pouze jednou – po trestném kopu Černocha snižoval na 1:4 Studnička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jedinou branku

Rezerva Suchdola nad Lužnicí přivítala na svém hřišti Staňkov. Zápas začal velkým tlakem domácího týmu, kdy hosty kombimačne přehrávali, ale všechny akce skončili nepřesnou finální přihrávkou či střelou mimo. Poté párkrát zahrozili i hosté, ale také nedokázali přímo ohrozit domácího brankáře. Když už se zdálo, že poločas skončí bezbrankovou remízou, ujal se míče L. Kuchyňka a vyslal do vápna přihrávku na Š. Kubaštu, který ji díky své rychlosti ještě stihl na hrací ploše a přihrával pod sebe na Jaroslava Kollmanna, který si míč připravil a poslal vedle padajícího gólmana Novotného do sítě. Do kabin tak šli spokojenější domácí hráči.

Druhý poločas bohatý na branky

Druhý poločas už byl od začátku v rukou domácích, kteří rychlostně přehrávali obranu hostí. Změnu skóre obstaral střídající Michal Březina, který využil vyraženou brankářovu střelu a poté prostřelil vše co mu stálo v cestě. A poté přidal další branky, při kterých vždy využil dostatek prostoru ke střele zpoza vápna. A takto to dokázal čtyřikrát od svého příchodu na hriště a to v 56.,68, a 88. minutě. V 77. minutě neudrželi domácí čisté konto, kdy se prosadil hostující Miroslav Studnička po nedorozumění v obraně. Domácí to ale nezlomilo a chvíli poté si o tyč narazil Filip Rácik a uklízel do prázdné branky. Skóre uzavřel na konečných 7:1 kanonýr Štěpán Kubašta, který opět všechny přesprintoval a uzavřel tentokrát svůj gólový účet pouze na 1 brance, ale jinak skvěle pracoval pro mužstvo a připravoval šance druhým. Utkání tak skončilo jednoznačným výsledkem a Staňkov nebude odjíždět ze Suchdola s dobrým pocitem, druhou polovinu zápasu absolutně nezvdládli. Zápas řídil sudí Bohumil Švec.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Zápas se mi hodnotí snadno, protože se nám doma opět podařilo vyhrát vysokým rozdílem. Sice první poločas z naší strany nebyl dobrý, kdy jsme byli ve finální části velmi nepřesní. Ale v druhém poločase se nám to uz dařilo a to i díky M. Březinovi, který do čeho kopl, tak z toho byl gól. Mínusem je opět obdržená branka. Až my udržíme čisté konto, tak se brankář nedoplatí.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: K zápasu se suchdolským béčkem jsme jeli hodně oslabeni, neboť ze základu nám chybělo 5 hráčů. V prvním poločase jsme s domácími ještě drželi krok, na začátku II. poločasu jsme 2x inkasovali a o výsledku bylo rozhodnuto, závěr zápasu naši hráči úplně vypustili a v závěrečných minutách jsme ještě 3 x inkasovali. Domácí byli jednoznačně lepší.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - M. Čáp [-] , J. Kříž [-] , J. Heřman [-] (46. M. Havelka [-] ) , F. Rácik [-] - M. Matějček [-] , J. Kollmann [-] (69. P. Dlužanský [-] ) , R. Gorný [-] , Š. Kubašta [-] - L. Kuchyňka [-] (78. J. Brabec [-] ) , P. Krejčí [-] (46. M. Březina [-] )

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - T. Cypra [-] , M. Vonka [-] , J. Ševčík [-] , M. Tobolka [-] - M. Černoch [-] , R. Novotný [-] (46. R. Pipek [-] ) , M. Studnička [-] , V. Matuška [-] - J. Farkota [-] , R. Cigáň [-]

ŽK: 60. M. Čáp - 40. M. Tobolka .
Hráči zápasu: M. Březina .
Místo: Suchdol nad Lužnicí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Švec Bohumil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.