Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly doma přesvědčivě zvítězily s Hobzí, Poborský zaznamenal hattrick


Branky


0

První poločas mnoho šancí nenabídl. Hráči Novosedel se sice tlačili dopředu, ale selhávali ve finální fázi. Po přestávce však domácí předvedli excelentní výkon a smůlu v koncovce protrhli. Hlavní zásluhu na tom měl Roman Poborský, jenž se do sítě Starého Hobzí trefil třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

 

Novosedly přivítaly na svém hřišti Staré Hobzí a dalo se očekávat, že zápas bude vyrovnaný, jelikož pouhé dva body dělily tyto dvě mužstva. V první části poločasu se nejprve zastřeloval Kroupa a Mazanec. První velká šance přišla až po půlhodině hry, ale Kroupa z těžkého úhlu prázdnou bránu netrefil. Pak střílel opět Mazanec. Poté trefil Hladílek tyč a Šmíd St. netrefil z malého vápna branku. Pět minut před půlkou ještě střílel těsně vedle tyče Kreim. Žádná větší šance se neujmula a tak se diváci v prvním poločase branky nedočkali.

Domácí nedali hostům šanci

Po přestáve měli velkou šanci hosté, ale brankář Malý zneškodnil pokus Ličky. A potom přišly velké chvíle Romana Poborského. Nejprve ho vyslal do útoku Čuta a Poborský nevídanou dělovkou od postranní lajny otevřel skóre utkání. Pak poslal do uličky Nohava znovu Poborského, ale jeho střelu gólman hostí chytil. Po chybě obrany šel sám na brankáře Poborský, jeho střelu sice brankář Šívr rukavicemi ztlumil, ale ta se stejně došourala za brankovou čáru - 2:0. Pak Mazanec namazal na střelu St. Šmídovi, ale jeho pokus z malého vápna šel těsně vedle tyče. V 72. min. vyslal Poborský do ulice Josefa Mazance a ten nadvakrát překonal brankáře Hobzí - 3:0. Za pár minutek domácí vytvořili před brankou hostí závar, ale načtyřikrát se jim nepodařilo dopravit míč do sítě. Sedm minut před koncem nakopl dlouhý balon za obranu Šafránek tak, že najednou šel Mazanec s Poborským sami na brankáře. Mazanec nehamounil, nahrál Poborskému tak, že ten doběhl s míčem na noze až za brankovou čáru a zaznamenal svůj již druhý hattrick v této sezoně. Ke konci utkání ještě trefil Mazanec tyč. Domácí tak skvěle zvládli druhý poločas a nedali Hobzí šanci na zdramatizování výsledku.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: První poločas byl ještě vyrovnaný i když více před brankou jsme byli my, ale kazili jsme finální přihrávku. Po první půlce to vypadalo, že moc branek nepadne a rozhodnout může jeden gól. To se nepotvrdilo. Výstavní dělovkou od postranní lajny nás nastartoval Poborský a pak bylo na hřišti už jen jedno mužstvo. Ke čtyřem gólům jsme ještě dvakrát trefili tyč. Pochvalu za výkon si zaslouží celý mančaft, ale Poborský s Mazancem byli prostě k neudržení. Dobře si vedl i obránce Čuta, který pohlídal nebezpečného útočníku hostí Ličku.

TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Do zápasu jsme jeli, jak už začíná být zvykem, pouze s 12 hráči, kdy musím poděkovat staým pánům, bez kterých by to nešlo. První poločas vyrovnaná hra, ovšem druhá půle se nám nevyvedla a po třech chybách jsme dostali 3 góly. Teď už se soustředit na zápas s Dešnou.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - D. Šmíd [-] , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] , M. Čuta [-] - S. Šmíd [-] (78. J. Doktor [-] ) , R. Poborský [-] , J. Mazanec [-] , M. Hladílek [-] - D. Kroupa [-] (70. M. Neumann [-] ) , P. Kreim [-] (55. T. Nohava [-] )

TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - V. Zejda [-] , M. Bican [-] , J. Grün [-] , M. Janek [-] - D. Malášek [-] , A. Veverka [-] , P. Distl [-] , J. Peterek [-] - O. Lička [-] , F. Štibich [-]

Hráči zápasu: R. Poborský .
Místo: Novosedly nad Nežárkou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chlaň Jaromír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.