2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž bere všechny body s Kardašovou Řečicí


Branky


0

Řečická rezerva přijela v poměrně silné sestavě a byla domácím zdatným a nepříjemným protivníkem. Fotbalisté Stráže si po předchozích nevydařených vystoupeních uvědomovali důležitost tohoto duelu, ale zvítězili až po velkém boji. Zajímavostí je, že všechny góly padly hlavou. Vítěznou trefu zařídil už v 50. minutě Koudelka, který krásně „lízl" přímý kop Z. Mládka. Tomu navíc řečický brankář Šamal v 69. minutě zneškodnil penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

 

Stráž nad Nežárkou přivítala na domácí půdě rezervu Kardašovy Řečice. Obě mužstva potřebovala konečně naplno bodovat. Začátek zápasu sliboval zajímavý duel, kdy úvodní branku vstřelil krásnou hlavičkou již v 5. minutě domácí záložník Pavel Chmelař, po krásném centru Tomáška. Poté žádné větší přiležitosti nepřišli, až v 18. minutě srovnal hlavičkou po rohovém kopu řečický Jan Vosecký. První dějství se dohrálo bez většího dramatu a do šaten se tak odcházelo za remízového stavu. 

Domácí nakonec byli šťastnější

Po změně stran se pět minut po začátku druhého poločasu trefil opět hlavičkou Tomáš Koudelka, když se k němu dostal tečovaný trestný kop Mládka. Stráž tak získala vedení a potřebný klid, který mohla v 69. minutě ještě prohloubit, ale domácí útočník Mládek nedal penaltu nařízenou za faul na Chmelaře. Hostující brankář Šamal, tak držel naději pro hostující mužstvo, že by mohli odvézt alespoň remízu. Bohužel pro všechny zůčastněné, již žádná branka nepadla a tak Stráž vydřela velice důležité tři body, za to Kardašova Řečice je čím dál více namočená v sestupových vodách. Zápas řídil sudí Vlastimil Bartyzal.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Rezervní tým Kardašovy Řečice odehrál utkání v daleko silnější sestavě než na jaře a nebylo vůbec snadné ho porazit. Pro nás velice těžké utkání, ale zvládli jsme ho a vydřeli velice důležité tři body. Teď zkusit porazit Staňkov.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Miroslav Zeman: Viděli jsme vyrovnaný zapas, ve kterém platilo staré okřidlené nedaš dostaneš. O všem rozhodla 5. minuta druhé půle, kdy šel nejprve náš Martin Vodička proti domácímu brankáři, ale jeho střela těsně minula branku a hned z následující akce domacích padla vítězná branka.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - K. Starý [-] , J. Jančura [-] , M. Zvára [-] , P. Přílepek [-] - D. Přílepek [-] , P. Tomášek [-] (81. D. Škopek [-] ) , V. Čurda [-] , P. Chmelař [-] - T. Koudelka [-] (87. J. Čada [-] ) , Z. Mládek [-]

FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - J. Pozníček [-] , M. Zeman [-] , J. Mikšátko [-] (20. K. Janeček [-] ) , R. Vyhlídka [-] - D. Mikloš [-] , P. Smrž [-] , T. Dymák [-] , M. Vodička [-] - J. Vosecký [-] , Z. Roubík [-]

ŽK: 68. J. Vosecký .
Hráči zápasu: T. Koudelka .
Místo: Stráž nad Nežárkou. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bartyzal Vlastimil - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.