1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov zvrátil své minulé zaváhání a bodoval, Holubov utkání neustál a po těsné ztrátě padl


Branky


0

Poté, co v úvodním kole III. třídy českokrumlovka TJ Sokol Benešov nad Černou nezvládl vstup do soutěže, týden na to si rozhodně spravil chuť. Jeho výhra nad týmem SK Holubov sice není nikterak značná, ovšem body do tabulky se počítají. Horší bilanci však mají svěřenci trenéra Kroihera, jelikož po dvou kolech zejí na předposlední pozici celkového výčtu s jediným bodem za minulou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov vstoupil do utkání lépe, udeřit se mu ale nedařilo

Znatelně větší převahu v úvodním poločase si vytvořili domácí fotbalisté, ačkoliv zužitkovat ji během prvních pětačtyřiceti minut nedokázali. Již ze začátku se Benešov staral o citelné vzrušení, když si vybojoval hned několik rohových kopů, z nichž však míč za Popelova záda propasovat nedokázal. Asi největší příležitost první půle měl agilní Tynkov, jenž mohl otevřít skóre v desáté minutě, ale ani jemu momentálně štěstí nehrálo do karet. Holubovští se také ujali slova. Ani oni neuspěli, nýbrž jejich pokus neměl takovou razanci, aby Kuchaře potřebně překvapil. Ten dobrým zákrokem zasáhl. Hra se tedy přelévala z jedné strany na druhou s menší benešovskou dominancí, ale do šaten oba tábory odcházely za nerozhodného poločasového stavu, jenž nepoukázal ani na jednu úspěšně vstřelenou branku.

První a jedinou branky přinesl úvod do druhé půle

Vstup do druhé půle zel po změně stran opravdu v něčem jiném a již čtyřicátá sedmá minuta přinesla důvod k radosti. Tisoň svou přesně mířenou střelou trefil levý roh soupeřovy branky a zajistil svému mužstvu těsné vedení, které se postupem času prokázalo jako vítězné, jelikož hosté nedokázali patřičně odpovědět, ovšem nekonalo se ani žádné navýšení náskoku. I přes to, že šancí k tomu bylo ještě několik a to na obou stranách. A přesto, že ve vzduchu zavanula osm minut před koncem remíza a Holubov mohl srovnat, výborně chytající Kuchař zřejmě útočícího soupeře vylekal a ten ve vyložené palebné pozici jeho branku trestuhodně minul.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný, Jiří Koždoň (TJ Sokol Benešov nad Černou): Presto, že jsme v utkání zvítězili a utržili tři veledůležité body, s výsledkem nejsme a nemůžeme být spokojeni. Opět selhala finální koncovka a jestliže naše střelce neprobudíme, nemůžeme pomýšlet na umístění mezi předními příčkami. Jako nejlepšího hráče jsme zvolili stopera Luboše Mišoviče.

SK Holubov
František Kroiher (SK Holubov): Benešovští byli lepší. Byli aktivnější a důraznější, přičemž slavili vítězství. Dokázali vstřelit rozhodující branku, kdežto my jsme se prosadit nedokázali, tak vyhráli zaslouženě. Průběh zápasu byl naprosto v pohodě, bez problémů, s minimem trestů v podobě žlutých karet. Jako nejlepší naše hráče volím Matyáše Buštu, jenž si v prvním mistráku po dvou letech nahlas řekl o místo v základní sestavě a na stoperu hrál suverénně Kuba Hůlka.



Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - L. Mišovič [-] , J. Šedivý [-] , J. Szojka [-] , S. Chernev [-] - P. Gušl [-] (89. V. Vaněk [-] ) , T. Tisoň [-] (73. J. Maleninský [-] ) , S. Přívratský [-] (82. Z. Víšek [-] ) , Š. Marek [-] (58. D. Benda [-] ) , F. Šedivý [-] - D. Tynkov [-]

SK Holubov
M. Popel [-] - V. Franěk [-] , M. Kořínek [-] (80. P. Kupka [-] ) , J. Hůlka [-] , T. Franěk [-] - P. Pešl [-] , V. Schuster [-] (46. M. Jakubec [-] ) , M. Bušta [-] , L. Kroček [-] (81. I. Petrášek [-] ) - O. Lipš [-] (46. J. Fuka [-] ) , P. Uibelacker [-]

ŽK: 70. D. Tynkov - 59. J. Hůlka .
Hráči zápasu: L. Mišovič - M. Bušta , J. Hůlka .
Místo: Benešov nad Černou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Koždoň J., Novák M..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.