Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod v utkání nadějně dvakrát vedl, ovšem na benešovský Sokol herně nestačil


Branky


0

FK Dynamo Vyšší Brod "B" se zatím potácí pouze spodkem tabulky, přičemž svůj jediný bod uhrál hned v údoním kole soutěže. TJ Sokol Benešov nad Černou má naopak pro letošní ročník jiné ambice, což prokázal i v tomto duelu a to přesto, že dvakrát prohrával. Po výhře na soupeřově hřišti mu náleží třetí příčka a v případě neúspěchů svých soupeřů může v příštím kole útočit na čelo soutěžního žebříčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Benešov n. Černou musel stahovat těsné manko

Úvod do utkání patřil jasné taktovce Benešova nad Černou, který si ihned v samém začátku vytvořil několik vyložených šancí, avšak z nichž ani jedna neskončila zdárně. Už první minuta zavanula vsítěním branky, když střelebný pokus F. Šedivého z poza vápna dorážel agilní útočník Přívratský. Pak neuspěl ani záhy v podobné příležitosti Benda a o dvě minuty později daroval Chernev soupeři první možnost úspěšného nakročení do zápasu, když nedovoleným zákrokem zastavil protiakci Vyššího Brodu. Domácí však výhodu přímého kopu namířili pouze do postavené zdi hostí. V takto nastaveném měřítku se hra začala přelévat z jedné strany na druhou, ale ani jedno ze zúčastněných mužstev nedokázalo zvrátit neefektivní koncovku. První gólový zápis, zároveň důvod k radosti, nabídla až uzavřená půlhodina hry. Domácí Cach totiž otevřel skóre a Vyšší Brod poprvé v utkání vedl. Hosté však svou ztrátu hodlali zažehnat okamžitě, ale ani další pokus neskončil tak, jak by si fotbalisté dozajista představovali, jelikož přímý kop po ataku na Přívratského schoval brankář Čadek do své náruče. Ani velká šance Tynkova ve třicáté čtvrté minutě nepřinesla vyrovnání, ale tentýž hráč na sebe přebral veškerou zodpovědnost o tři minuty později a tentokrát již odražený míč po Přívratského pokusu do brány dopravil. Ačkoliv další průběh prvního poločasu přinesl možnost ovlivnění průběžného výsledku na obou stranách, skóre se neměnilo a soupeři tak odcházeli do kabin za poločasového nerozhodného stavu.

Hosté prohrávali i podruhé, ale dokázali se chopit šance

Ihned po změně stran si domácí mužstvo vzalo své vedení zpět na svá vlastní bedra, když potrestali Víškovu nedůraznou defenzivní práci. Vnuk využil své příležitosti a Kuchařovi nedal jedinou šanci zasáhnout a gólu. Fotbalisté Benešova však nehodlali dát svou kůži na trh vůbec lacino a s utkáním chtěli ještě něco udělat, což se jim mimo jiné také zdárně povedlo. Okamžitě přebrali iniciativu ve hře a v následující minutě velice aktivní Přívratský uklidil centrovaný míč z levé strany přesně k tyči. Srazit vyšebrodské na kolena mohli Sokolíci už v sedmapadesáté minutě, ale Benda Mišovičův dobrý pas nedokázal umístit do sítě Čadkovy brány, ale o zasloužené zadostiučinění se zasloužil Marek chvilku po hodině hry, když odražený balon okamžitě vsítil. Jasnou tečku za zápasem měla poslední čtvrthodina utkání. Vyšší Brod mohl ještě vývoj zkomplikovat a bojovat o body, když měl v napjaté atmosféře obrovskou šanci, tu ale domácí hráči trestuhodně zahodili a o pět minut později přišel trest v podobě rozhodujícího gólu. Deset minut před koncem předchozí střelec Marek našel centrem Přívratského a ten hlavou skóre završil na dvoubrankový náskok, jenž už soupeř nedokázal odvrátit ani snížit i když ještě po jedné brance vstřelily oba tábory, ale pro postavení mimo hru nebyla ani jedna trefa uznána. Kromě pár neproměněných šancí už další průběh zápasu nic nepřinesl.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod B
Vít Syrovátka (FK Dynamo Vyšší Brod "B"): Soupeř byl od začátku lepší. Hned v úvodu nastřelili dvakrát břevno a poté se hra vyrovnala, což mělo za následek také poločasovou remízu, kde Benešov stáhl naše těsné vedení. Ve druhé půli jsme vstřelili opět vedoucí branku, ale ne na dlouho. Náš sok ihned záhy srovnal. Potom utkání ovládl, když mu k tomu pomohla naše unavená hra v podání jistých hráčů a ani brankář neměl svůj den. Těžko se mi hledá nejlepší hráč z našeho tým, jelikož asi ani žádný nebyl. Snad je Poštulka, po jehož zranění a vystřídání se hra obrany doslova rozpadla.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný, Jiří Koždoň (TJ Sokol Benešov nad Černou): Až na zakončení vyložených šanci si myslím, že jsme podali dobrý výkon. Řekl bych, že i když jsme dnes vstřelili čtyři branky, tak jich rozhodně mohlo padnout víc, Každopádně bych chtěl kluky pochválit. Pro diváky to asi moc atraktivní utkání nebylo, ale z naší strany byla vidět neskutečná bojovnost a touha zápas vyhrát. To se nakonec povedlo a můj názor je takový, že zcela zaslouženě. Ještě bych chtěl vyzdvihnout rozhodčího Hybnera a nejlepším hráčem bych zvolil naší kaplickou posilu Standu Přívratského.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod B
M. Čadek [-] - R. Bartoň ml. [-] (84. R. Černoch [-] ) , P. Poštulka [-] (46. P. Vnuk [-] ) , J. Kohout [-] , F. Filip [-] - J. Rohlík [-] , P. Prochaska [-] , K. Šerhakl [-] , T. Cach [-] (50. J. Kubinec [-] ) - V. Syrovátka [-] , J. Filip [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - L. Mišovič [-] , J. Šedivý [-] , Z. Víšek [-] , S. Chernev [-] - Š. Marek [-] , F. Šedivý [-] , T. Tisoň [-] , D. Benda [-] - D. Tynkov [-] , S. Přívratský [-]

ŽK: 43. K. Šerhakl .
Hráči zápasu: P. Poštulka - S. Přívratský .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hybner Jan - Procháska Petr, Koždoň Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.