Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkon Horního Dvořiště opět zaváněl remízou, poté ale na Lipno nestačil a to doma bodovalo


Branky


0

Domácí tým FC Lipno vstoupil do nové sezóny tou správnou nohou, když prozatím nenašel přemožitele a pouze o skóre obývá za Světlíkem druhou příčku. A porazit jej nedokázal ani jeho poslední soupeř TJ Sokol Horní Dvořiště. Naopak ten ještě nedokázal vyhrát a jeho dva body spočívají pouze ve dvou vybojovaných remízách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová remíza neodpovídala odvedené hře

Veškeré iniciativní svědomitosti se v samém úvodu duelu chopili hosté a do utkání vlétli doslova jako uragán, přičemž se Lipno k míči dostávalo spíše sporadicky. Avšak, jak již to v mnoha případech bývá, otevření skóre přinesl teprve první protiútok z kopaček domácích hráčů. V desáté minutě se Hamburg dostal až do vápna a možnost prvního gólového zápisu vzal za své. Fotbalisty Horního Dvořiště první ztráta ale nesložila a nadále pokračovali ve hře, jakou nynější zápas započali a to se jim následně také vyplatilo. O chvilku později si Sokol vybojoval vyloženou šanci k vyrovnání, ale J. Plosz s pokutovým kopem naložil opravdu prachbídně, čímž sám nechal vyniknout brankáře Krahulce, který dobře odhadl směr jeho střely, po čemž penaltu lapil. Za pouhou chvíli, v sedmnácté minutě, se ale Horní Dvořiště již dočkalo zaslouženého zadostiučinění. Centrovaný balon L. Plosze nechal zkušený kapitán Měchura propadnout až k Holčíkovi a ten střelou k tyči vyrovnal. Bohužel se jednalo o první a zároveň poslední gólový zápis hostů v tomto utkání. Opadlo i dosavadní herní tempo a do přestávky se skóre neměnilo. Více ze hry sice svěřenci hrajícího trenéra Keményho měli nadále, ovšem bez výsledného efektu, kdy průběžný stav utkání neodpovídal dění na lipenském pažitu.

Sládkova komická branka zápas zlomila

Druhý poločas byl ze strany hostujícího celku diametrálně odlišný, když si lipenští pomalu, ale jistě, začali herní tlak přivlastňovat, jehož postupně navyšovali a Horní Dvořiště muselo změnit svou taktiku na více defenzivní. Byla pouhá otázka času, kdy padne další branka. To přišlo ve dvaasedmdesáté minutě, když si slabou chvilku vybral brankář Růžička, který jinak odváděl vcelku dobrý výkon. Sládkova střela z rohu totiž hornodvořištskému brankáři propadla pod tělem a to byl zápasový zlom. Za čtyři minuty Víšek technickou střelou vymetl všechny pavučinky v rohu Růžičkovy branky, jehož jen o pouhých pár sekund později doplnil opět Sládek a ten po úniku středem hřiště završil skóre necelou čtvrthodinu před koncem na končný rozdíl tří branek. Pak už se ale utkání spíše jen dohrávalo. Domácí se nikam nehrnuli, hostům zřejmě na nějaké drama po přepáleném startu nezbyly síly.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina (FC Lipno nad Vltavou): První poločas byl velmi vyrovnaný a nabízel hru nahoru – dolu, kdy šance byly na obou stranách. Za stavu našeho jednobrankového vedení hosté kopali penaltu a Krahulec výborně odhadl směr, čímž pokus zneškodnil a to pravděpodobně zápas rozhodlo. Do druhé poloviny utkání jsme vstoupili opravdu dobře a hostům postupně docházely síly, což jsme úspěšně dokázali zužitkovat. Určitě bych opět prohlásil mužem zápasu Víška a tentokrát vyzdvihnu i Krahulce, který nás držel celý zápas.

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (TJ Sokol Horní Dvořiště): I když jsme první půli měli ve vlastní režii, nedokázali jsme se v koncovce prosadit a to zapříčinilo nespravedlivý nerozhodný stav. Začátek jsme přepálili a postupně nám začaly docházet síly a když jsme neproměnili ani pokutový kop, řekli jsme si o trest. Ten přišel ve druhém poločase. Z domácích se mi velice líbil výkon Víška a střídajícího Liebla, u nás zaslouží pochvalu nezmar Měchura a Holčík. Absolutorium zaslouží i veterán Pecha v obraně, který má z nás asi nejlepší fyzičku. Každopádně, sám sobě bych si za svůj výkon nejraději nafackoval. Tak a teď konečně na domácím hřišti, doufám že už začneme sbírat bodíky, které už nutně potřebujeme



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - R. Krátký [-] (46. R. Krátký [-] ) , E. Pač [-] , P. Šumbera [-] , P. Sládek [-] - V. Březina [-] (27. V. Liebl [-] ) , D. Furik [-] , L. Fenc [-] , M. Víšek [-] - M. Hamburg [-] (84. P. Bedák [-] ) , D. Gregor [-] (27. R. Fukal [-] )

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Huřťák [-] , Z. Kemény [-] , R. Lavička [-] (46. J. Zelinger [-] ) , V. Vaňásek [-] (70. P. Karala [-] ) - V. Pecha st. [-] , V. Měchura [-] , L. Holčík [-] , L. Plosz [-] (76. M. Koller [-] ) - J. Plosz [-] (75. P. Karala [-] ) , F. Olah [-]

ŽK: 67. M. Víšek - 65. J. Plosz .
Hráči zápasu: R. Krahulec , M. Víšek - L. Holčík .
Místo: Lipno nad Vltavou.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.