1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozťal utkání Benešova nad Černou, kterýžto si pouze těsně poradil s Rožmberkem


Branky


0

Opravdu těsným výsledkem skončil zápas, v němž na svém vlastním hřišti hájil titul favorita TJ Sokol Benešov nad Černou. Ačkoliv se papírově SK Fotbal Rožmberk mohl zdát jako jasný outsider, rozhodně tomu tak na bitevním poli nebylo a nikdo by se nemohl divit, kdyby hosté ze zápasu odešli s bodem nebo dokonce se všemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek zápasu určila již jeho úvodní polovina

Prvotní šanci k ohrožení soupeřovy svatyně si fotbalisté Benešova nad Černou vydobyli již ve čtvrté minutě utkání, ovšem ke své smůle úspěšní nebyli a nadějně rychlé vedení se prozatím nekonalo. Aktivní snažení střídala hra s minimem příležitostí, načež si další možnost ke skórování vytvořily oba tábory. V patnácté minutě nedokázala prorazit střela domácích a o minutu později byli neúspěšní ve své první šanci hráči Rožmberka. Gólem prozatím neskončila ani chyba benešovské rozehrávky, jíž se soupeř snažil potrestat a ihned záhy zažehnal nebezpečí rohového kopu brankář Kuchař. Ve dvaadvacáté minutě už ale gólově uhodilo a jediný zápasový střelecký úspěch si vybral svou daň. Rožmberští fotbalisté se po vyvíjeném tlaku nestačili vrátit a po rychlé protiakci skóre otevřel Tynkov. Ještě v závěru první půlhodiny hry se stihl zaskvět skvěle chytající brankář Kuchař, když nadvakrát musel zasahovat proti snaze hostí. Nejprve ze svého repertoáru vytáhl vynikající zákrok a hned vzápětí musel nohou likvidovat další dotěrnou střelu soupeře. Ve vyrovnaném tempu se poslední časový úsek prvního poločasu spíše jen dohrával.

Dvě neuznané branky připravily Rožmberk o naději

Benešovští sice chtěli skórovat ještě minimálně jednou, aby si vedení pojistili, ale bez úspěchu, jelikož zodpovědný výkon podával i strážce protějšího brankoviště, gólman Rožmberka Jakubec. V padesáté první minutě byla jeho branka ohrožována, ale se střelou si dokázal poradit a následující rohový kop se již za nikterak nebezpečný považovat nedal. O pět minut později byla jeho klec v nebezpečí znovu, ale tentokrát při něm stála Štěstěna se všemi svatými a střílený pokus domácích agilních hráčů se zastavil o konstrukci branky hostujícího mužstva. Tím byla uzavřena hodina zápasu a následujících třicet minut přineslo spíše snahu Rožmberka, v níž ale kralovala nedostatečná přesnost v koncovce, ale také malý důraz, ačkoliv dvě branky hosté vstřelily, ty však dle hlavního sudího a jeho asistenta u postranní čáry uznány být nemohli a tak si Rožmberk na své první body bude muset ještě počkat.

 


Sledujte 
Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný, Jiří Koždoň (TJ Sokol Benešov nad Černou): I přesto, že jsme uhráli tři body, jsme s výkonem našich svěřenců absolutně nespokojeni. Naši hráči zřejmě počítali s tím, že se soupeř vzhledem k postavení v tabulce porazí sám. Výkon našich fotbalistů bychom hodnotili jako utrápenost, hra bez chuti a odevzdaný výkon. Soupeř hrál kvalitně a u něj byla vidět touha s utkáním něco udělat. Bohužel pro něj a zaplať pánbůh pro nás se jim to nepodařilo. Když shrneme utkání do jedné fráze, hráli jsme více než podprůměrně. Našimi nejlepšími hráči byl Benda s Kuchařem.

SK Fotbal Rožmberk
Jan Budínský (SK Fotbal Rožmberk): Do dnešního zápasu jsme vstupovali jako jasný outsider a proto jsme si řekli, že si prostě pojedeme zahrát fotbal a po prvních minutách utkání jsme začali zjišťovat, že by to mohlo být víc, než jsme čekali, také díky vyztužení zálohy Františkem Faturou a Lukášem Traplem, kteří byli našimi nejlepšími hráči. Vytvořili jsme si i tlak, který nás bohužel stál inkasovanou branku, když jsme se nestihli vrátit. Potom se zápas odehrával ve vyrovnaném tempu na obou stranách a byly vidět i příležitosti k zakončení. Ve druhém poločase jsme měli chvílemi i navrch a to se projevilo ve skutečnost, že jsme dosáhli dvou regulérních branek, které pro naší smůlu opět nebyly uznány, když se prvně rozhodčí upískl a poté nám byl mávnut ofsajd.



Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - J. Szojka [-] , L. Mišovič [-] , S. Chernev [-] , J. Šedivý [-] - T. Tisoň [-] (72. J. Maleninský [-] ) , P. Gušl [-] , D. Benda [-] , F. Šedivý [-] - D. Tynkov [-] (85. V. Vaněk [-] ) , S. Přívratský [-]

SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - L. Pokorný [-] , B. Bauml [-] , D. Lávička [-] , J. Rolník [-] , J. Budínský [-] - K. Kolář [-] (75. R. Vozniak [-] ) , F. Fatura [-] , L. Trapl [-] - L. Sojka [-] , J. Likler [-] (62. M. Likler [-] )

ŽK: 27. J. Šedivý , 69. F. Šedivý - 32. F. Fatura , 49. J. Likler .
Hráči zápasu: V. Kuchař , D. Benda - F. Fatura , L. Trapl .
Místo: Benešov nad Černou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Gondek Štefan - Koždoň Jiří, Krotký Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.