L. Mišovič 31. (vl.)
A. Novotný 41.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:00

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka Benešova pomohla Světlíku k vydřeným třem bodům


Branky


0

Přesto, že je TJ Dynamo Světlík jasně předurčeným favoritem soutěže a aspirantem na postup do okresního přeboru, páté kolo okresní III. třídy pro něj nebylo zrovna lehkým. Jeho nynější sok TJ Sokol Benešov nad Černou vstoupil do aktuálního zápasu s vidinou bodového přídělu, ale nakonec porazil sám sebe, když po jedné vlastní brance a druhé doslova darované, daroval svému soupeři vedení, které mu k udržení vítězství stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlík zdárně využil chyb domácí obrany

První poločas přinesl hned dvě branky do sítě Benešova nad Černou, ovšem nutno podotknout, že již jmenovaný tým dvoubrankové vedení Světlíku doslova daroval. První nadějná situace, která mohla proudit k ohrožení hostující branky, byl rohový kop z šesté minuty, ale ten nikterak nebezpečný nebyl. Gól nepřinesla ani desátá minuta utkání, kdy byla Kuchařova svatyně v obležení soupeře již podruhé, ale síť za zády gólmana hostí doposud rozvlněna nebyla. O deset minut později mohl úřadovat Benešov, ale ani zde se gólové vyjádření nedostavilo. V závěru úvodní půlhodiny mohl Benešov udeřit znovu a předchozí neefektivitu zažehnat, ovšem ke smůle hostujícího mužstva to nevyšlo ani tentokrát a záhy přišel zasloužený trest. Další rohový kop, opět z kopaček Světlíka už gólovou radost přinesl. A to poté, co si hostující stoper Mišovič nešťastně míč srazil do vlastní sítě. Druhá branka přišla o pouhých deset minut později a dvoubrankového vedení se chopil kanonýr Novotný. Byl jediným, kdo se rychle zorientoval po fantastickém zákroku Kuchaře, načež předčil nedůslednou a nepozornou obranu, u odraženého míče byl jako první a dorážkou zdárně skóroval.

Na zvrat nebo alespoň vyrovnání bylo pozdě

Kuchař předváděl své kvality i ve druhém poločase a dost možná díky tomu už neinkasoval. Jeho tým se dokázal prosadit po hodině hry agilním Přívrtským, ale další střelecký úspěch už v následujících třiceti minutách Benešov nezaznamenal a tak těsně svou vlastní chybou prohrál. Ačkoliv se hostující mužstvo ze všech sil snažilo s nepříznivým výsledkem něco kloudného udělat a vypracovalo si slibnou šanci ještě v devadesáté minutě, úspěchu se nedočkalo. Zvrat se zkrátka nekonal a nepodařilo se ani nadějně vyrovnat.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Světlík
Šrefan Gondek: Hrálo se opravdu vyrovnané utkání. Soupeř si vstřelil vlastní gól, což nás, dá se říci, nakoplo a o deset minut později jsme si vedení pojistili druhou brankou a za tohoto výsledku se odcházelo do šaten. Ve druhé půli Benešov snížil kontaktní trefou a tím se utkání ještě zdramatizovalo. Při nás opět stála špetka smůly, když jsme nastřelili tyčku, ale za vybojované tři body jsme velice rádi. Musím vyzdvihnou Ondru Válka, který na pravém beku hrál opravdu zodpovědně.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň: Co si myslím o dnešním utkání? Soupeř nastoupil do zápasu převelice dobře a v prvním poločase jsme nepředvedli takřka nic. Světlík si pár šancí dokázal vypracovat a získal tak dvoubrankové vedení. Druhá polovina duelu už byla ale o něčem jiném. Domácí jsme už nepustili skoro k ničemu a když ano, kryl nám záda vynikající Kuchař. Hru jsme nadále ovládali my. Bohužel se nám nedařilo proměnit šance, které jsme si vytvořili a náš soupeř nás dokázal ubránit. Velkou zásluhu na těsné výhře Světlíka měl i místní pomezní. Troufám si tvrdit, že tři body jim vyhrál právě on! Vzhledem k tomu, že se vlastní diváci po zápase za svého pomezního omlouvali a totéž udělal i kapitán Novotný, bylo asi něco špatně. Rozhodčímu bych rád vzkázal, že se ve druhém poločase hodně přiostřilo a mělo padnout více karet. Ještě bych chtěl reagovat na výrok odborníka z vyšší soutěže, cituji: „Světlík Benešov rozstřílí“. Pokud bychom zahráli první poločas tak, jako druhý a pan pomezní by byl alespoň trochu soudným tak Světlík nyní lídrem tabulky zcela určitě není. Našim klukům chci za jejich výkon, hlavně tedy ve druhé půli, moc poděkovat a nejlepším hráčem je bez pochyby gólman Kuchař. Fantastický výkon podal také obránce Szojka.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - O. Válek [-] , P. Dub ml. [-] (66. J. Pavelka [-] ) , P. Píšek [-] , R. Dekret [-] - Z. Rýpar [-] (63. I. Gondek [-] ) , L. Vrábel [-] (90. O. Dědič [-] ) , M. Hüttner [-] , J. Mondšpigl [-] - A. Novotný [-] , P. Vácha [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - L. Mišovič [-] , S. Chernev [-] , J. Šedivý [-] , J. Szojka [-] - T. Tisoň [-] (56. P. Gušl [-] ) , D. Benda [-] , F. Šedivý [-] , Š. Marek [-] - D. Tynkov [-] (73. J. Maleninský [-] ) , S. Přívratský [-]

ŽK: 86. J. Mondšpigl .
Hráči zápasu: O. Válek - V. Kuchař , J. Szojka .
Místo: Světlík. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Vincík Jiří, Koždoň Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.