Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hornímu Dvořišti se nadále nedaří, neuspělo ani v Benešově n. Černou


0

TJ Sokol Horní Dvořiště se stále nemůže vymanit z pomyslných spárů smůly, která jej provází aktuálním ročníkem a opět značně vysokým rozdílem neuspělo. To na druhé straně nyní domácí tým TJ Sokol Benešov nad Černou zažívá úspěšnou část probíhající sezóny a se zdarem atakuje vršek tabulky s vidinou postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně a z toho těžlili

Začátek utkání se nesl v poměrně opatrném tempu, o čemž napověděl i první rohový kop až v jedenácté minutě. Ten zahrávali fotbalisté Horního Dvořiště, ovšem žádné nebezpečí z toho nevzniklo a k úspěchu nevedla ani šance Benešova o dvě minuty později. Domácí se pomalu začali ujímat iniciativy a výhodu nákopu od rohového praporku měli v patnácté minutě i oni, ovšem již centr byl kopnutý špatně. O minutu později už utkání gólový zápis zaznamenalo, když se do šibenice za Růžičkovými zády trefil jako první Tynkov. Ačkoliv následovalo několik nepřesných akcí, krátce před půlhodinou hry se hostující síť rozvlnila podruhé, z čehož se poprvé v zápase mohl radovat Gušl. To bylo, co se branek týče, pro první poločas všechno a přestože měli hráči Benešova nad Černou příležitostí hned několik, radovali se dvakrát.

Přívratský vstoupil na hřiště a úřadoval

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s obrovským nasazením a jasně Horní Dvořiště přehrával. Výhodu trestného kopu po zavinění faulem měl v padesáté sedmé minutě R. Olah, ale jeho projektil prosvištěl jen kolem dobře postavené branky Kuchaře. Pravidlo, v němž se slavně říká „Nedáš, dostaneš“ se naplnilo záhy a těsně před završením první hodiny hry slavil svůj druhý střelecký úspěch Gušl. Na hřiště se v té době dostal i agilní ostrostřelec Přívratský a to byla pro hostující Sokol přímá smrt. Ten po střídání přebral iniciativu na sebe a nasázeným hattrickem během dvaceti minut jasně rozhodl. Mezi tím se Horní Dvořiště uvolilo pouze k jedné odpovědi F. Olahem, ale to bylo pochopitelně málo a nemohlo pomýšlet na nic jiného, než drtivou porážku a pokračování černé série.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň, Miroslav Novotný: S dnešním zápasem jsme spokojeni. Věděli jsme, že si musíme pohlídat F. Olaha, který je vepředu hrozně silný a to se nám podařilo. Frantu jsme doslova vymazali ze zápasu. Horní Dvořiště bez něj nedokázalo prakticky nic a spíše se po dobu utkání jen trápilo. Klukům za jejich výkon děkujeme a nejlepším hráčem opět volíme obránce Szojku, jehož musí doplnit hattrickový Přívratský.

TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény: K tomuto zápasu jsme byli nuceni nastoupit bez kapitána Měchury, který je zraněn a už onen fakt se na nás podepsal. Dalším faktorem naší vysoké prohry bylo nedostavení se dalších pěti hráčů a tak jsme hráli značně oslabeni s pouhým jedním náhradníkem. Vlastní utkání mělo jasný průběh a soupeř si šel již od začátku pro vítězství, kdežto nám nešlo vůbec nic a Benešovu musím poblahopřát k zaslouženým bodům. Od nás pochválím stopera Huřťáka, který nás ochránil od většího přídělu a za domácí asi není co dodat - Standa Přívratský, jenž nám dal lekci z produktivity. Nám skončila venkovní šňůra pěti zápasů ze šesti kol a teď, jestli chceme na jaře ještě o něco hrát, tak musíme bezpodmínečně zbývající čtyři domácí utkání zvládnout na sto procent, jinak je po sezóně. Věřím, že si to kluci uvědomují a že pořádně zaberou.



Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - S. Chernev [-] (85. Z. Víšek [-] ) , F. Šedivý [-] , J. Szojka [-] , L. Mišovič [-] - J. Maleninský [-] , D. Benda [-] , Š. Marek [-] (60. S. Přívratský [-] ) , T. Tisoň [-] (75. M. Zabilka [-] ) - D. Tynkov [-] , P. Gušl [-] (80. V. Vaněk [-] )

TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - Z. Kemény [-] , M. Huřťák [-] , R. Lavička [-] , V. Pecha st. [-] - V. Vaňásek [-] , L. Plosz [-] , L. Holčík [-] (63. R. Fuka [-] ) , R. Olah [-] - F. Olah [-] , J. Plosz [-]

ŽK: 27. L. Mišovič , 29. P. Gušl , 67. F. Šedivý - 27. L. Plosz , 72. R. Olah .
Hráči zápasu: J. Szojka , S. Přívratský - M. Huřťák .
Místo: Benešov n. Černou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - Koždoň Jiří, Tymko Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.