Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno neodčinilo minulou porážku, načež ho Světlík vyprovodil bůrem


Branky


0

Fotbalisté mužstva FC Lipno minulý týden utrpěli nepříjemnou porážku a odčinit ji v aktuálním kole nedokázali. Jeho protivník TJ Dynamo Světlík poukázal na skutečnost, že právě jemu patří nejlepší střelci soutěže a výmluvným výsledkem si s ním poradil, kdy převahou na hřišti disponoval zejména ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno nedokázalo využít počátečná převahu

Že by byl lídr tabulky zápasovým favoritem, se od počátku utkání říci nedalo a Lipno započalo boj o něco lépe. Mělo více chuti do hry, soupeře přehrávalo a hosté si tak vypracovali několik vyloženě gólových příležitostí. Koncovka však bylo tím faktorem, který je smolně zužoval a jak to již bývá, méně důrazný soupeř využil snad jedinou dobrou příležitost za celé dějství. Po téměř půlhodině hry Bedáka překonal Gondek svou první zápasovou trefou a za pouze jednobrankového průběžného výsledku se odcházelo do kabin.

Karta se obrátila a režie se chopilo Dynamo

Vedoucí gól domácí celek nakopl natolik, že druhá polovina utkání byla jasně v režii Dynama. Nejen že Lipno zůstalo jakoby opařené, ale netrvalo dlouho a o uklidňující dvougólový náskok se postaral opět agilní Gondek. Lipenští se tak dostali do krize a nedokázali si ani přesněji nahrát, natož vymyslet něco s nepříznivě se vyvíjejícím se skórem. Do koncovky se dostávali spíše sporadicky a když konečně vystřelili, tak se rozvlnila pouze síť v zámezí hřiště. Této neblahé situace hostujícího mužstva Světlík nemohl nevyužít dalšími dvěma góly se blýsklo kanonýrské duo NovotnýDědičem, kteří se trefili v pětiminutovém závěsu za sebou. Až v poslední desetiminutovce si Lipno dokázalo říci o slovo a nováčkem Konečným se zasloužilo alespoň o čestnou branku, avšak to okupantovi prvního místa tabulky nestačilo, načež po poločasové přestávce střídající Vrábel završil skóre na konečných pět banánů pro domácí proti jednomu jedinému na druhé straně.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina: Nemůžu být spokojen. Nejprve jsme soupeře přehrávali a vypracovali si soustu gólovem, ovšem v koncovce jsme měli smůlu. Světlík měl za první poločas jednu šanci a tu dokázal na sto procent využít a do kabin se odcházelo za stavu 1:0. Druhá půle byla v režii dynama. Nás postihla krize a nedokázali si ani nahrát, natož pořádně vystřelit. Protivník začal více presovat, vytvářel si gólovky, které využil a my se trefili jen jednou. Vyzdvihl bych výkon Kouutského a Konečného.



Sestavy


TJ Dynamo Světlík
J. Vincík [-] - F. Píšek [-] , J. Mondšpigl [-] , P. Dub ml. [-] (46. L. Vrábel [-] ) , O. Válek [-] - Z. Rýpar [-] , M. Hüttner [-] , R. Dekret [-] , P. Vácha [-] - I. Gondek [-] (66. O. Dědič [-] ) , A. Novotný [-]

FC Lipno nad Vltavou
P. Bedák [-] - M. Vítek [-] , P. Šumbera [-] , E. Pač [-] - L. Konečný [-] , L. Fenc [-] (46. D. Gregor [-] ) , P. Sládek [-] , D. Furik [-] - M. Koutský [-] , M. Hamburg [-] , M. Víšek [-]

Hráči zápasu: I. Gondek - M. Koutský , L. Konečný .
Místo: Světlík. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hladík Pavel - Vincík Jiří, Krátký Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.