2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno se dokázalo vrátit na vítěznou vlnu a nyní operuje na druhé příčce


Branky


0

Říká se, že dobré mužstvo neprohraje třikrát za sebou. Tak onoho tvrzení se tým FC Lipno chytil, když po dvou neúspěších dokázal opět zvítězit. Naopak jeho soupeř TJ Sokol Benešov nad Černou nezvládl potvrdit svou formu a jelikož se ani jedinkrát neprosadil, nemohl slavit úspěch. Pořadí obou celků se vzájemně prohodilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání započalo množstvím zahozených šancí

Prvních pětačtyřicet minut nabízelo spoustu neproměněných šancí a pokud by po poločase skóre bylo po čtyřech brankách na obou stranách, nemohl se nikdo divit. Hrálo se velmi divácky atraktivní utkání a o dobrou šanci se postaral hned ve čtvrté minutě Stanislav Přívratský ze standardní situace, kde podstřelil zeď, ale k úspěchu jeho pokus nevedl. Obě mužstva zužovala žalostná koncovka a velmi nepřesná muška. Možná i trocha štěstí mohla dopomoci některému z táborů, aby se prosadil, ovšem během úvodní poloviny se tak nestalo a tak soupeři měnili strany za bezbrankového stavu, který se ve druhé půli už konečně měnil.

Zápas patřil taktovce Lukáše Konečného

Druhý poločas byl pravým opakem toho prvního a na úvodní branku si desítky přítomných fanoušků přišly vcelku brzy. Netrvalo to ani tři minuty a Lukáš Konečný rozvlnil síť za brankářem Kuchařem poprvé. Lipenští dobře kombinovali ve středu hřiště a takto odvedená hra se jim začala vyplácet. Nemohla se však zapřít ani snaha hostujícího týmu, ale Krahulec byl zcela neprůstřelný a závěrečná desetiminutovka udělala jasnou a zřetelně důraznou tečku za celým soubojem. Podruhé se trefil Lukáš Konečný a uzavřel tak zápas, který znamenal tříbodový příděl pro lipenské fotbalisty. Ti se úspěšně vrátili na průběžně stříbrnou pozici a mohou tak nadále atakovat samý vrchol soutěžního žebříčku.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina (nehrající útočník): První půle nabídla snad vše, co fotbal má mít, jen kromě těch gólů. Začali jsme velice vyrovnaně a o poločase jsme si v kabině řekli, co je třeba změnit, zlepšit a to se poté také stalo. Začali jsme lépe kombinovat, zejména ve středu hřiště, kde jsme původně celkem propadali a zlepšila se celková naše hra. Tři body jsou pro nás zasloužené.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Miroslav Novotný (trenér), Jiří Koždoň (jednatel): Na Lipno jsme jeli značně oslabeni kvůli marodce několika kluků. Věděli jsme, že to tam bude těžké. Moc se nám nedařilo a když už jsme si konečně dokázali vypracovat nějakou šanci, nesvedli jsme ji úspěšně zakončit. Lipno vyhrálo zaslouženě. Naším nejlepším hráčem byl bez pochyby gólman Kuchař.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - V. Liebl [-] , E. Pač [-] , P. Šumbera [-] - L. Fenc [-] , P. Sládek [-] , M. Víšek [-] (58. M. Koutský [-] ) , M. Vítek [-] - L. Konečný [-] (88. J. Krahulec [-] ) , M. Hamburg [-] , D. Furik [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - S. Chernev [-] , Z. Víšek [-] (66. M. Novotný [-] ) , L. Mišovič [-] (80. V. Vaněk [-] ) , J. Szojka [-] - D. Benda [-] , J. Maleninský [-] , Š. Marek [-] , J. Šedivý [-] - S. Přívratský [-] , D. Tynkov [-]

ŽK: 81. P. Sládek - 55. L. Mišovič .
Hráči zápasu: R. Krahulec , L. Konečný .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Juhaňák František - Krátký Marcel, Koždoň Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.