4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno doma jasně sršilo dominancí, poslední Rožmberk na něj nestačil


Branky


12. M. Víšek , 40. M. Víšek , 80. L. Konečný (p.) , 85. L. Konečný
0

S čistým kontem se na konci utkání devátého kola III. třídy mohlo pyšnit domácí mužstvo FC Lipno. To na své vlastní půdě přivítalo poslední tým tabulky SK Fotbal Rožmberk, kdy aktuálního soka doslova inzultovalo, když mu nadělilo rovnou čtyři přesné zásahy. Po zaváhání lídra soutěže tak domácí mají čelo žebříčku nadosah, naopak hosté se nyní jen těžko mohou vymanit ze samého dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Iniciativa Lipna vyústila v nadějné vedení

Do zápasu vstoupili lépe lipenští, kteří si vydobyli tlak už z počátku a úvodních dvacet minut to byli oni, kdo diktoval tempo. Vytvořený tlak z iniciativy domácích tak musel zákonitě vyústit v branku a byla pouhá otázka času, kdy se zasloužený úder dostaví. A ten přišel ve dvanácté minutě. Centrovaného balonu z křídla se nejlépe ujal záložník Milan Víšek, jenž neváhal a brankáři Jakubcovi nedal jedinou šanci, když poslal míč k tyči jeho branky. Když se Rožmberk trochu probudil ke hře, začala se hra přelévat z jedné strany na druhou, ale hosté nedokázali předvést nic, co by mohlo vést k jejich úspěchu, šance měli naopak stále domácí. A toho využili ve čtyřicáté minutě. Ke své spokojenosti Lipno před přestávkou navýšilo své vedení a opět Milanem Víškem, jenž ztvrdil onu poločasovou převahu svého týmu.

Konečný dvěma slepenými góly jasně rozhodl

Do druhé půle vstoupili domácí dosti rozpoloženě, když je brzdila značná herní neefektivita a tomu také napověděl fakt, že na další branky si přítomní diváci museli počkat do závěrečné desetiminutovky. Nutno však dodat, že dlouhý pust jim domácí borci vynahradili dvěma slepenými trefami a to znamenalo dostatečně vypovídající výsledek. V osmdesáté minutě lipenští okupovali pokutové území svého soupeře a právě operující kapitán Sládek byl zastaven nedovoleným způsobem. Ačkoliv situace se zdáli býti sporná, vzhledem k místu, kde se udála, rozhodčí nařídil pokutový kop. Na značku si postavil míč kanonýr Lukáš Konečný a třetím zářezem do pažby Lipna navýšil už tak uklidňující skóre. Definitivní tečkou za povedeným utkáním ze strany domácích byla trefa z osmdesáté páté minuty. Na konečných 4:0 zvýšil druhým gólem opět agilní útočník, nosící jméno Lukáše Konečného a tříbodový příděl patřil zcela zaslouženě Lipnu a Rožmberk vyšel opět naprázdno. Bohužel.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina (nehrající útočník): Na naše lipenské hřiště přijel soupeř, který v tomto ročníku ještě naplno bodovat nedokázal, ale na svém hřišti nás dokázal značně potrápit. Rožmberk jsme tentokrát nepodcenili a hned od začátku jsme jej dostali pod tlak. V první dvacetiminutovce byl naší aktivitou zaskočen a k nějakému ohrožení naší brány se prakticky nedostal. Hosté se poté chytli a začal se hrát fotbal od vápna k vápnu, ovšem šance byly jen na naší straně. Druhý poločas už tak atraktivní, jako ten první, rozhodně nebyl. Rožmberští hodně nakopávali dlouhé balony, ale ty naše obrana dobře zvládala. Na naší straně se začalo hodně chybovat v rozehrávce, hlavně ve středu hřiště, a tak už to nebylo plně v našich rukou. Diváci se sice chvílemi museli nudit, ale tři body jsme si rozhodně za předvedený výkon zasloužili.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] (85. P. Bedák [-] ) - P. Šumbera [-] , E. Pač [-] , V. Liebl [-] (37. D. Gregor [-] ) - L. Fenc [-] , M. Víšek [-] , P. Sládek [-] , M. Vítek [-] - D. Furik [-] , L. Konečný [-] , M. Hamburg [-] (80. J. Krahulec [-] )

SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] - B. Bauml [-] , L. Pokorný [-] , J. Rolník [-] (55. M. Lebeda [-] ) , J. Budínský [-] - L. Trapl [-] (46. D. Lávička [-] ) , K. Kolář [-] , F. Fatura [-] - P. Vidlák [-] (64. J. Likler [-] ) , Z. Fatura [-] , L. Sojka [-]

ŽK: 29. F. Fatura .
Hráči zápasu: M. Víšek , L. Konečný .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Krátký Marcel Krotký, Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.