Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno s úspěchem zvládlo poslední utkání v Horním Dvořišti a je druhé


Branky


0

Značně neúspěšnou podzimní část tohoto ročníku zaznamenalo mužstvo TJ Sokol Horní Dvořiště, které dokázalo zvítězit pouze dvakrát a třikrát se o body dělilo. Černým utkáním pro něhož byl poslední střet, kde si nepřišlo na velice agilní FC Lipno. To hájilo průběžný titul podzimního vícemistra a tak mimojiné po zásluze jasně výmluvným výsledkem zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól za dvacet sekund? Proč ne

Už samotný vstup do utkání znamenal gólovou trefu. Sotva hráči rozehráli, už se do útoku hrnul agilní útočník lipenského celku Lukáš Konečný, obranou prošel jako nůž máslem a po pouhých dvaceti vteřinách hry výsledková tabule nabyla změny. Než se z onoho šoku Horní Dvořiště dokázalo vzpamatovat, hosté okupovali jeho pokutové území znovu, ale prozatím bez dalšího zásahu. Po půlhodině hry si však o slovo řekli také místní fotbalisté a rázem bylo vyrovnáno. Zhruba pětadvacet metrů od brány Lipna byl nedovoleně zastaven Vaňásek a zahrání standartní situace se postavil Jaroslav Plosz. Jeho netěžký míč však tristně propadl hostujícímu brankáři pod tělem a ten se mohl hanbou propadnout. Vyrovnání domácím nevydrželo dlouho a ihned záhy opět tekli. Z podobné situace, jakou byla úvodní branka, se hosté prosadili i podruhé, tentokrát však zakončoval Milan Víšek. Hra Sokola zela v nechuti napadat soupeře a poprat se o balon, když jeho předvedený výkon byl oproti minulému kolu přesným protikladem. Ještě před přestávkou se rychlým kontrem skrz střed hřiště prohnal David Gregor u průběžné skóre tak upravil na klidné dvoubrankové vedení ve prospěch hostujícího Lipna.

Kemény lapil lipenským penaltu

O poločasové přestávce se trenér Kemény ke svým svěřencům vyjádřil pěkně od plic a do druhé půle tak nastoupil úplně jiný, lepší, tým. Téměř polovinu druhého dějství mělo Horní Dvořiště jasně navrch, když svého soupeře nepustilo ze svého pásma, ale značné množství gólových příležitostí přineslo jen jeden úspěšný závěr. Po dlouhém nákopu právě hrajícího kouče Keményho se za obranou prosadil František Olah, jenž kontaktní trefou snížil, ale na víc už se domácí mužstvo nezmohlo a už jen inkasovalo. Krátce po hodině hry unikl Milan Víšek, dokázal se zbavit dokonce třech dotírajících obránců a svým druhým zápasovým gólem rozhodl zápas. To však stále nebylo vše. Legendárním bůrem završil skóre čtvrt hodiny před koncem forvard, nesoucí jméno Lukáše Konečného, kterýž si podruhé v zápase udělal z obrany domácích doslova dobrý den a vsítit branku pro něj již nebyl problém. Tentýž hráč se mohl zaskvět hattrickem, jenomže v pokutovém území byl nekompromisně sražen samotným gólmanem Růžičkou, jenž byl následně vyloučen a v brankovišti nahradil sám hrající kouč. K zahrání penalty se postavil Fenc, jenomže jeho pokus Kemény vykryl na roh a navýšení náskoku se tak již nekonalo.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Dvořiště
Zdeněk Kemény (hrající trenér): Dnes bylo špatně naprosto vše, když už samotná sestava se dávala dohromady jen stěží. Absence Máry byla fakt hodně znatelná a to se projevilo hned po rozehrání, když jsme poprvé inkasovali již po dvaceti sekundách. V závěru byl za faul vyloučen i náš brankář Růžička, kde jsem jej v bráně zaskočil a čelil následující penaltě. Tu jsem sice vychytal, ale to na utkání nic nezměnilo. To se dohrálo za radosti hostů, kteří dokráčeli v klidu k zaslouženému vítězství, kde se mi líbil zejména záložník Víšek a útočník Konečný. Naopak z naší strany dnes nemohu pochválit nikoho, byl to opravdu černý den.

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina (nehrající útočník): Do utkání jsme vstoupili hodně zodpovědně a již v první minutě jsme vedli po zásluze Lukáše Konečného. Domácí hráče náš nástup do zápasu zaskočil a ti s námi pak několik minut nedokázali držet krok, načež jsme si vypracovali několik dalších příležitostí, ale zužitkovat jsme je nedokázali. Potom však přišlo vyrovnání vcelku laciným gólem a my museli začít znovu. Soupeř sice byl po té vyrovnávací brance klidnější, ale vedení jsme na svou stranu strhli my a do poločasu jsme vedli o dvě branky. Po změně stran bylo lepší Horní Dvořiště, kdy nás tlačilo a ke hře pouštělo jen zřídka, přičemž nám chyběla přesnost a svůj tlak domácí proměnili ve snížení kontaktní brankou a to byl impuls pro nás a trefovali jsme se už jen my. Ačkoliv se náš protivník snažil s nepříznivým stavem něco udělat, teď nepřesnost zužovala jeho. Za výkon musím pochválit Milana Víška a zejména Radka Krátkého, který na kraji obrany zahrál opravdu vynikající zápas



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - V. Pecha ml. [-] , Z. Kemény [-] , R. Lavička [-] , V. Vaňásek [-] (50. P. Karala [-] ) , V. Pecha st. [-] - R. Olah [-] , L. Plosz [-] (68. R. Fuka [-] ) , V. Měchura [-] - J. Plosz [-] , F. Olah [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - P. Sládek [-] , R. Krátký [-] , P. Šumbera [-] - J. Krahulec [-] , M. Vítek [-] , M. Víšek [-] , L. Fenc [-] - L. Konečný [-] , D. Gregor [-] , M. Hamburg [-]

ŽK: 70. P. Karala , 82. R. Fuka , 85. J. Plosz - 75. R. Krátký , 85. P. Sládek , 89. M. Vítek . ČK: 84. J. Růžička .
Hráči zápasu: L. Konečný , M. Víšek .
Místo: Horní Dvořiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Tymko Marek, Krátký Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.