0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov stále útočí na čelo tabulky a vítězství s Rožmberkem mu pomohlo


Branky


7. M. Zabilka , 7. D. Benda , 45. M. Zabilka , 53. Š. Marek (p.) , 70. T. Tisoň
0

Jen malý tým má malý cíl, proto TJ Sokol Benešov nad Černou atakuje samý vrchol soutěžní tabulky. Jeho nynějším soupeřem byl SK Fotbal Rožmberk, jenž v letošním ročníku ještě nozkusil chuť vítězství, tak snad nikdo nemohl čekat jiný výsledek, než výhru hostujícího mužstva. To vyhrálo s jasným přehledem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek mohl být o hodně vyšší

Územní převaha připadla již od začátku utkání na stranu benešovského mužstva a to z něho dokázalo těžit. K vlastnímu půlenému prospěchu bohužel jen částečně, jelikož svěřenci vedoucího Trojáka dokázali v branky proměnit jen zlomek příležitostí, které si ve snazr a píli vypracovali. Přesto však nedostatečný důraz a zbytečné díry v obraně Rožmberka po zásluze trestali.

První velkou šanci k zakončení si vypracovali hosté již ve čtvrté minutě utkání, kdy po rychlém úniku střelu na Jakubce vyslal Zabilka. Ten jen nastřelil konstrukci soupeřovy branky a dorážka Marka postrádala na přesnosti. Ihned vzápětí to ale Zabilka zkoušel znovu. Svatyni domácích se snažil trefit hlavou, jenže ani tentokrát se skóre neměnilo a tak zodpovědnost na svá bedra převzal agilní záložník David Benda. Jeho pronikavý útok v sedmé minutě brankou skončil poté, co si míč do vlastní sítě srazili sami zadáci Rožmberka. Jako střelec byl však označen benešovský forward.

Tlak hostujícího celku nadále pokračoval, ale branka, která by vedení pojistila, zatím ne a ne přijít. Nejprve míč dobře nezamířil Pach a po něm se mezi tři tyče netrefil ani Přívratský. Nedůslednost v koncovce hráčům Benešova zužovala i další snažení, když se v samém závěru prvního poločasu konečně prosadil Miloš Zabilka, který svůj další hlavičkovaný pokus do sítě již dostal. Sám posledně jmenovaný útočník měl chuť po další brance, ale před odchodem do šaten již skórovat nestihl.

Přívratský zkrátka neměl svůj den

Po změně stran Rožmberk určitě mohl s utkáním něco kloudného vymyslet, ovšem na svého soka, který velice okatě atakuje dosavadního lídra tabulky, přehrát nedokázal. A když Benešov vstřelil další rychlý gól, bylo po zápase.

Pouhých sedm minut se ve druhém poločase hrálo bez branek a tak úročili znovu lépe hrající hosté. Po nadějném úniku Pacha musel Jakubec na vlastní pěst zakročit, jenže si pomohl zákrokem v rozporu s pravidly a sudí Adamovič byl nucen nařídit pokutový kop. K jeho zahrání ze za benešovský tým postavil Štefan Marek a bylo by opravdu do nebe volající, kdyby takovou příležitost nevyužil.

Obrovskou šanci na vstřelení alespoň čestného gólu měli domácí fotbalisté krátce po hodině hry, když v defenzivní činnosti chyboval Novotný, avšak místní oponenti tuto možnost zahodili a na jejich gólovém výčtu neustále zela nula. Skóre se však v onom zápase ještě jednou měnilo. Poté, co byl Přívratský opět neúspěšný, si o slovo řekl střídající Tomáš Tisoň  a po oku příjemné akci zvýšil skóre na konečných 4:0. Tristní ale byla pro vítěze utkání snad jejich poslední gólová příležitost. Zápasový smolař Přívratský tentokrát nechal zodpovědnost na spoluhráči Gušlovi, jemuž naservíroval balon před prázdnou klec, ale poslední jmenovaný trestuhodně zamítl vstřelení bůra a stav utkání se další změny nedočkal.



Ohlasy k zápasu


SK Fotbal Rožmberk
Jan Budinský (obránce): Začátek zápasu jsme zaspali a inkasovali dva zbytečné góly. Pak už to z naší strany bylo lepší a se soupeřem šlo hrát, kdy jsme šance měli a nadřeli jsme, jenomže prosadit jsme se nedokázali. Druhý poločas byl takřka věrnou kopií toho prvního a za nejlepší hráče volím duo Faturů, Fandu a Zbyňka.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň (jednatel): Řekl bych, že vstup do jarní části jsme zvládli na výbornou. Bylo jasně vidět, že nám zimní příprava hodně pomohla a hlavně po fyzické stránce jsme soupeře přehráli a zničili. Klukům za jejich předvedený výkon velice děkuji a zároveň je musím pochválit. Zvláště bych ale rád vyzdvihnul Davida Bendu, který je tvůrce naší hry na hřišti byl jasně nejlepší.



Sestavy


SK Fotbal Rožmberk
P. Jakubec [-] (46. L. Kus [-] ) - P. Zábranský [-] , B. Bauml [-] , L. Pokorný [-] , J. Budínský [-] - L. Trapl [-] , F. Fatura [-] , Z. Fatura [-] , K. Kolář [-] (77. J. Likler [-] ) - L. Sojka [-] (55. J. Rolník [-] ) , J. Turek [-] (58. L. Dušek [-] )

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - L. Mišovič [-] , E. Pach [-] , M. Novotný [-] , S. Chernev [-] (67. J. Šedivý [-] ) - Š. Marek [-] , J. Maleninský [-] (55. P. Gušl [-] ) , D. Benda [-] (75. D. Šulek [-] ) , J. Szojka [-] - S. Přívratský [-] , M. Zabilka [-] (60. T. Tisoň [-] )

Hráči zápasu: F. Fatura , Z. Fatura - D. Benda .
Místo: Rožmberk nad Vltavou. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KROTKÝ Milan (N), KOŽDOŇ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.