1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - Š. Marek [-] , S. Přívratský [-] , J. Szojka [-] , M. Zabilka [-] , D. Tynkov [-] (88. D. Šulek [-] ) , T. Tisoň [-] (46. P. Gušl [-] ) , D. Benda [-] , E. Pach [-] (83. J. Maleninský [-] ) , M. Novotný [-] , L. Mišovič [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - J. Krahulec [-] (59. R. Krátký [-] ) , R. Krátký [-] (89. L. Macák [-] ) , L. Fenc [-] , M. Víšek [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , D. Gregor [-] , V. Březina [-] , M. Hamburg [-] , E. Pač [-]

ŽK: 69. J. Szojka - 33. V. Březina , 85. R. Krátký .
Místo: Benešov nad Černou. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - KOŽDOŇ Jiří (N), SKÍPALA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2016 21:34
Zápas s Lipnem přinesl neskutečnou podívanou.Hostující tým vlétl do zápasu jako uragán a domácí celek vůbec nešetřil!Už v 13 minutě Benešov prohrával 0:3.Poté se hra tak nějak uklidnila ale Lipenští měli stále více ze hry.Domácí se ale nevzdávali a snažili se soupeře alespoň trochu potrápit.To se jim povedlo a ve 33minutě se do vápna dostal po parádní individuální akci Přívratský který byl zastaven v rozporu s pravidly.Pokutový kop proměňuje Marek a snižuje na 1:3.Do konce prvního poločasu se už nic nestalo.Do druhé poloviny zápasu Benešov nastoupil úplně s jinou hrou a na průběhu utkání to bylo hodně znát.Domácí přebrali iniciativu hry a zápas ovládli.24 minut stačilo Přívratskému aby vstřelil hattrick a zápas tak zlomil na stranu domácích.Kosmetickou úpravu na výsledku provedl ještě Gušl a utkání tak skončilo 5:3 pro domácí.
jednatel Koždoň:Začátek zápasu jsme hodně podcenili a lipenští trestali. Když svítila na světelné tabuli 13 minuta a my jsme prohrávali už 0:3 začínal jsem věřit tomu,že Lipno bude první celek který z Benešova dokáže odvézt body.Pak se ale karta obrátila a diktovat tempo jsme začali my.Po perfektním druhém poločasu jsme hru ovládli a myslím si ,že zaslouženě vyhráli.Klukům bych rád poděkoval za jejich neskutečnou snahu i za tak nepříznivého stavu bojovat a něco ze zápasem udělat!Rád bych se zmínil i o hostujícím celku.Asi není pochyb o tom,že je to nejfotbalovější mančaft soutěže....ale rád bych vyzdvihnul i jejich disciplínu a charakter.I přesto , že v zápase měli slibný náskok a nakonec stejně prohráli, si po zápase s úsměvem podali ruce a někteří dokonce i vychválili výkon domácích!!Mně nezbývá než před nimi smeknout!!!