1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střet Sokolů na křemežské půdě zvládl lépe Kájov, v závěrečné desetiminutovce odvrátil svou ztrátu


Branky


0

Křemežské bojiště hostilo ihned v prvním kole slet Sokolů. Domácí Sokol Křemže, jenž do okresního přeboru sestoupil po neúspěšném ročníku v 1. B třídě, vyzval tradičního účastníka TJ Sokol Kájov. Svěřenci hrajícího trenéra Vosiky se sice dostali do těsného průběžného vedení, ve finiši ale nezvládli soupeřův nápor a po dvou inkasovaných trefách mu podlehli. Do Kájova tak putovaly první letošní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas se nesl v duchu festivalu neproměněných šancí

Prvních pětačtyřicet minut utkání nepřineslo ani jednu vstřelenou branku, přestože příležitostí k tomu bylo několik a to i doslova vyložených. Otěže zápasu na svou stranu převzali kájovští fotbalisté, kteří byli značně lepší a průběh střetu tak zel pouze v jejich režii. Koncovka na kopačkách hostí ale vázla, kde v obrovských šancích ztroskotal nejprve Kolaj, jehož poté následoval také spoluhráč Čábela a Čermákův pokus zastavila branková konstrukce. Do šaten tak obě mužstva odcházela za bezbrankového stavu.

Kaprál otevřel skóre, Kájov však úspěšně kontroval v závěru

Do druhé půle vstoupili domácí o poznání svědomitěji, zvedli se a to jim přineslo také brzký důvod k radosti. Po sedmi minutách od její zahájení se po přesném centru Fleischmana na zadní tyči trefil za Galkova záda exchvalšinský Kaprál a otevřel skóre. Své nadějné vedení však Křemže udržet nedokázala a vyvíjený nápor v posledních minutách i přes veškerou snahu ustát nedokázala a neubránila se. Při zahrání trestného kopu v osmdesáté první minutě Petřík našel Čábelu, jenž dále balon přistrčil Maškovu a ten už měl práci snadnou. Umístěnou placírkou vyrovnal. Zvrat přišel v za pět minut dvanáct a naděje na remízový jeden bod se bránící Křemži náhle rozplynula. Hrála se poslední minuta utkání a Kájov opět dotíral na soupeřovu branku. Baláž odcentroval z levé strany na vzdálenější tyč, kde už byl kanonýr Čermák a hlavou zápas rozhodl.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Martin Vosika (Sokol Křemže): Kájov si vítězství zcela zasloužil. Celou dobu byl lepší, než my, jen zkrátka neproměňoval své šance. My jsme se sice dokázali dostat do vedení, ale v závěru jsme byli zatlačeni a hosté dvěma slepenými góly rozhodli. Za svůj výkon bych od nás vyzdvihl Petra Koubu. Byl to jeho zápas, na hřišti odvedl nejlepší výkon.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (TJ Sokol Kájov): Do Křemže jsme přijeli v poměrně silné sestavě, ale ani tak jsme nedokázali využít řadu slibných příležitostí. V závěru jsme si však vytvořili velký tlak a z toho jsme mohli těžit, což poté vedlo k našemu vítězství. Nejvíce mě oslovila hra Baláže, díky jehož centru jsme zápas otočili.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - J. Stockinger [-] , P. Kouba [-] , J. Troup [-] - J. Kolář [-] (47. M. Vosika [-] ) , D. Skopec [-] (56. D. Stráský [-] ) , P. Procházka [-] , J. Fučík [-] , M. Fleischman [-] - O. Panský [-] , R. Kaprál [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Baláž [-] - J. Čer [-] (56. L. Mašek [-] ) , J. Haláček [-] , J. Čermák [-] - M. Klíma [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] (75. G. Pišl [-] )

ŽK: 74. R. Linha , 85. P. Kouba .
Hráči zápasu: P. Kouba - J. Baláž .
Místo: Křemže. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.