3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Větřní opět boduje, tentokráte naplno. Přídolští nedokázali držet tempo a padli i podruhé


Branky


0

Přeborový nováček zvládl i své druhé utkání v nové soutěži, v němž na svém hřišti přivátal TJ Sokol Přídolí. Tři body si po jasném náskoku, které si v první půli vytvořil, doma ponechal postupivší celek SK Větřní B a u všech vstřelených branek byl mladík Cifreund. Hostující oponent v průběhu druhého poločasu dokázal jen jednou dobře mířenou trefou pouze snížit na dvoubrankové manko a stejnou ztrátou prohrál i své druhé letošní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly Větřní zařídil Cifreund už v první půli

Úvodní kolo bylo pro fotbalisty Větřní vcelku šťastné, kdy si z Frymburku přivezli velecenný bod a tak chtěli na svůj nadějně dobrý start navázat dalším bodovým přídělem. V utkání za katastroficky vysokých teplot bylo patrné, že počasí nebude hrát fotbalové kvalitě do karet a tak úvodní čtvrthodina nebyla nikterak koukatelná. Kombinační hrou však domácí započali tlak, ale nepřesné přihrávky je samotné stály neefektivní koncovku. Až poté, co se větřínské lajny seskupily a zkušený Ginzel st. se vrátil na pozici stopera, začal průběh utkání dostávat řád. Až do dvacáté minuty se hrálo s minimem šancí. Minutu na to už se důvod ke gólovým oslavám dostavil. Cifreund se pasem z poloviny hřiště pokoušel najít Homera, jeho nepovedený nákop s vyšší razancí však překvapil i samotného brankáře Bendu a skončil až v jeho síti. Hlad po vítězství přiměl svěřence trenéra Sulzera k další kombinační hře a soupeř z Přídolí začal postupně fyzicky odpadávat.  O deset minut později byl u míče opět Cifreund, jenž uvolnil spoluhráče Květoně a druhý jmenovaný byl v souboji proti Bendovi úspěšnější a Větřní rázem vedlo o dvě branky. Rozhodčí se pomalu chystal hvizdem do píšťalky první poločas ukončit, avšak u balonu byli ještě domácí. A kdo jiný, než opět agilní Cifreund. Ten tentokrát pobídl přihrávkou Homera, aby ji zúročil na poločasových 3:0, což si samo o sobě o úspěch říkalo a Benda před přestávkou inkasoval potřetí.

Pavlis dokázal jednou trefou pouze snížit

Druhý poločas už byl ze strany větřínských opatrnější, ti už hru spíše začali kontrolovat. Nicméně, několik příležitostí měli, ale jejich střely zpoza vápna hostující brankář zlikvidoval. Po prostřídání domácí formace jejich hra mírně ochabla a přišel dlouho očekávaný trest a prosazení Přídolí. Po rohovém kopu uklidil míč za Votýpkova záda čtvrthodinu před koncem Pavlis. Následující zbytek zápasu se dohrával spíše pod taktovkou hostujícího celku, jenž brankoviště Větřní obstřeloval, avšak pokusy Sokolíků se buď mezi tři tyče nevešly, nebo je mladík Votýpka vytěsnil mimo branku a následné rohové kopy nebezpečí nepředstavovaly. Další změnu skóre už utkání nezaznamenalo a tak o vítězi bylo rozhodnuto.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B"): Utkání se odehrávalo v solidním tempu i za toho úmorného vedra, v tom se fotbal vážně hrát nedá. Potěšilo mě také slušné podání. Na okresní přebor s pouhými asi dvěma žlutými kartami se hrálo bez zákeřných faulů v rámci fair play. Jen mě trošku zklamali hosté. Na to, že ještě před nedávnem hráli 1. B třídu, nepředvedli prakticky nic a my, jakožto nováčci, jsme byli lepší, fotbalovější a vyhráli jsme zaslouženě oproti minulému týdnu, kdy jsme z Frymburku přivezli takové štěstíčko v podobě jednoho bodu. Naším nejlepším hráčem, jak jsme se kolektivně dohodli, byl jednoznačně Cifreund.




Sestavy


SK Větřní B
M. Votýpka [-] - M. Votýpka [-] , Z. Ginzel [-] (65. V. Sulzer [-] ) , P. Šaray [-] , M. Vegeš [-] - P. Homer [-] , Z. Ginzel ml. [-] (52. T. Hromada [-] ) , J. Cifreund [-] , M. Jílek [-] - V. Květoň [-] , L. Turek [-] (84. R. Sciranka [-] )

TJ Sokol Přídolí
V. Benda [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] - M. Halmich [-] (80. J. Opelka [-] ) , M. Štěpánek [-] (52. P. Schwarz [-] ) , S. Soukup [-] , J. Písko [-] - D. Pavlis [-] , M. Kegel [-]

ŽK: 44. Z. Ginzel ml. , 72. M. Votýpka .
Hráči zápasu: J. Cifreund - D. Pavlis .
Místo: Větřní. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.