2:1
(0:1)
39. T. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na nelehký povrch doplatilo Dolní Dvořiště, Přídolí na své půdě uhrálo první letošní body


Branky


0

Malý a nerovný terén na přídolském hřišti si pro letošní sezónu našlo první oběť. Stal se jí nyní hostující celek FK Dolní Dvořiště, jenž v utkání sice vedl, ale doplatil na herní neefektivitu a po dvou inkasovaných brankách padl. Zato domácí mužstvo TJ Sokol Přídolí mohlo slavit těsnou výhru a do dabulky si zapsalo své premiérové body nového ročníku. Jak utkání vypadalo? Přečtěte si následující reportáž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Dvořiště mělo úvodní poločas utkání ve své moci

Dolní Dvořiště do Přídolí přijelo značně oslabeno, když z nejrůznějších důvodů chyběly pilíře, jako například Mokoš, Doucha, Macanovič, nebo Řepa s Papajem. I přes tuto skutečnost ale svěřenci trenéra Bršťáka do utkání vstoupili dobře a celých úvodních pětačtyřicet minut měli ve své moci, avšak si také otevřeli festival zahozených šancí. Hned v páté minutě po rohovém kopu, jenž Krenauer naservíroval Zemanovi na hlavičku, druhý jmenovaný nasměroval balon pouze do horní tyče Mittaschovy brány. O pět minut později se do pokutového území prodral navrátilec Krenauer, ale svým projektilem hostující klec přestřelil a v sedmnácté minutě tentýž hráč po kombinační nabídce Marka a Zemana selhal v samostatném nájezdu. Bránu netrefil ani Hajdák, jenž též přestřelil a zklamal opět celkem aktivní Krenauer. Důvod k radosti měli hosté až šest minut před ukončením poločasu. Agilní Krenauer našel kolegu z útoku Zemana a ten již nezaváhal. V individuální akci, kdy šel sám na bránu, už zavěsil. Ještě před odchodem do šaten mohl vedení pojistit matador Pecha, ale i jeho pokus zastavila branková konstrukce. Do šaten tak obě mužstva odcházela za těsného vedení hostů.

Po změně stran Přídolí strhlo vedení na svou stranu

Druhý poločas již byl v podání hostujícího mužstva o poznání horší záležitostí, kdy do něj vstoupili jako mrtví, jako by to vůbec nebyl ten samý tým. Jeho hra se obrátila o tři sta šedesát stupňů směrem dozadu. Hráči se jen dohadovali s rozhodčím, balony spíše nakopávali a v tom ucítili možnost k úderu fotbalisté Přídolí a také tak učinili dvěma naprosto lacinými góly.  Nejprve se po zmatku v hornodvořišteckém brankovišti v padesáté šesté minutě nehlídanou střelou o vyrovnání zasloužil Schwarz, a o čtvrt hodiny později domácímu Sokolu v podobné situaci zajistil vedení Dvořák. Pohnout skórem a vykřesat hostům naději na lepší výsledek mohl několika pokusy Kotlár, avšak ke vší smůle ani jeden neskončil ničím, co by se dalo pokládat za úspěšné. Vyloženou šanci měl ještě v závěrečné patnáctiminutovce Kubík, jenž měl výhodu pokutového kopu, tu ale trestuhodně zahodil a poté byl poslán předčasně do sprchy, když obdržel červenou kartu za vzájemnou rvačku s hostujícím J. Štěpánkem, který jej následoval. Zbývající čas již nic důležitého nenabídl a Přídolí doma uhrálo veledůležité body.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (FK Dolní Dvořiště): Do Přídolí jsme jeli s tím, že nás tam rozhodně nečeká nic lehkého a ještě k tomu nám chyběla celá řada hráčů. Poločas se odehrával v naší režii a namísto toho, abychom po půli vedli 5:0, tak jsme se prosadili pouze jedinkrát. To, co se dělo po změně stran, o tom nechci ani mluvit. Úplně jsme přestali hrát a domácí nás za toto potrestali. Pochvalu si zaslouží Míla Marek, který začal hrát fotbal opět po letech a zápas odehrál velmi dobře. Doufám, že to byla pro kluky pořádná facka, jelikož příští týden nás čeká Křemže a to nebude lehký soupeř.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , V. Písko [-] , P. Adamec [-] (46. D. Pavlis [-] ) - J. Štěpánek [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , P. Gamba [-] (46. P. Schwarz [-] ) - M. Štěpánek [-] , D. Dvořák [-]

FK Dolní Dvořiště
D. Hošek [-] - M. Bandík [-] , J. Kubík [-] , M. Hajdák [-] , M. Marek [-] - V. Kotlár [-] , P. Pecha [-] , P. Varhol [-] (78. J. Říha [-] ) , Z. Rubeš [-] (59. K. Šrefl [-] ) - J. Krenauer [-] , T. Zeman [-]

ŽK: 33. M. Brož , 72. J. Písko , 79. J. Štěpánek , 86. P. Schwarz . ČK: 86. J. Štěpánek - 86. J. Kubík .
Hráči zápasu: M. Marek .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Holub Jaroslav - M. Šebesta, A. Krenauer.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.