4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střetu přeborových nováčků dominoval favorit


Branky


3. P. Volf , 22. P. Volf , 87. M. Fleischman (p.) , 89. R. Kaprál
0

V nynějším utkání pomřily své síly dva nováčkovské mančaffty okresního přeboru. Na svém hřišti se představil sestupvší oddíl z 1. B třídy Sokol Křemže, kterýžto pro třetí soutěžní kolo obsadil roli jasného favorita. Proti němuž se totiž postavil tým SK Větřní "B", jenž po loňském velice úspěšném ročníku postoupil z III. třídy.
Který ze zúčastněných táborů převzal otěže zápasu, už napoví následující řádky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemže se ujala zápasové převahy už v úvodu

Hostující tým přijel do Křemže pouze s jedinou možnost střídání, neboť se ve stejný hrací čas sešly také zápasy “A týmu“ i dorostenecké kategorie, takže svěřenci hrajícího trenéra Sulzera byli nuceni nastoupit ve složení starších reprezentantů větřínského fotbalu. To se brzy projevilo i na samotné hře a to už v samotném úvodu. Domácí Sokol se ihned prodral na soupeřovu polovinu, kde jej uzamkl a vytvořil si značný herní tlak. Rychlého vedení se ujal po brejkové nabídce útočník Volf, jíž dokázal ve třetí minutě zúročit a otevřel skóre. Větřínští se nemohli ze soupeřových spárů vymanit a o devatenáct minut později se prvotní střelec prosadil podruhé a to už byl pro hosty ten správný herní impuls. Hru začali postupně poměrně vyrovnávat, avšak jejich snaha přinesla opravdové minimum šancí, které by mohly utkání nějakým způsobem ovlivnit. Největší příležitostí úvodního poločasu v podání Větřní měl Šaray, ovšem jeho hlavičkovaný balon po rohovém kopu ve čtyřicáté páté minutě domácí brankář Končok pohledným zásahem vychytal.

Větřní sice převahu stáhlo, závěr zápasu mu ale utekl

Druhá polovina utkání už byla v podání hostujícího mužstva o poznání lepší. Hra se vcelku vyrovnala a Křemže již nevyvíjela takový nátlak, kterým se mohla pyšnit v úvodním poločase. Dějiště hry se přesunulo mezi obě brankoviště a přelévala se z jedné strany na druhou, kdy byl fotbal plný spíše soubojů o míč, než vypracovaných příležitostí. Hosté vyzkoušeli své štěstí pouze několika neohrožujícími pokusy z dálky, s nimiž si domácí brankář bez problémů poradil. Dva důvody k radosti přišly až v závěru utkání a to opět pouze ze strany křemežského Sokola. V osmdesáté sedmé minutě mu větřínští nabídli možnost skórovat z pokutového kopu, čehož se úspěšně ujal Flesichman a na konečných 4:0 završil v předposlední minutě Kaprál. Křemže si tak připsala své první body v nové sezóně i soutěži a s nulou na kontě snad odčinila dvě původní zklamání.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (SK Větřní "B"): My jsme ve věkovém průměru asi třiatřiceti let předvedli maximum z toho, co jsme mohli. Domácí si svou první výhru zasloužili. Více se za vítězstvím drali, byli aktivnější, rychlejší a celkem fotbalovější. Nejlepšího hráče utkání pro náš tým nyní vybírám celkem těžko, ale dobrý výkon odvedl v poli Květoň, tak vyzdvihnu jeho.



Sestavy


Sokol Křemže
M. Končok [-] - T. Matějka [-] , F. Georgij [-] , J. Troup [-] (46. P. Rienessl [-] ) , V. Novák [-] (46. P. Procházka [-] ) - M. Fleischman [-] , M. Novotný [-] , S. Brabec [-] , J. Fučík [-] - R. Kaprál [-] , P. Volf [-] (82. L. Stejskal [-] )

SK Větřní B
J. Mondšpigl [-] - P. Šaray [-] , L. Šustr [-] , V. Květoň [-] , M. Vegeš [-] - T. Sulzer [-] , M. Jílek [-] , L. Turek [-] , P. Homer [-] (80. R. Sciranka [-] ) - V. Sulzer [-] , J. Fleischmann [-]

ŽK: 78. M. Fleischman - 34. V. Sulzer , 67. M. Jílek .
Hráči zápasu: P. Volf - V. Květoň .
Místo: Křemže. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hybner Jan - V. Schuster, M. Chromý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.