Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí úspěch z předešlého kola nepotvrdilo, Frymburk na domácím hřišti jasně dominoval


Branky


0

Na domácí půdě by to týmu TJ Sokol Přídolí zřejmě svědčilo, ovšem na venkovních trávnících stále, co se herní efektivity týče, strádá. Tentokráte jej o této skutečnosti přesvědčil rezervní kádr FC Šumavs Frymburk, když s jednou inkasovanou brankou využil výhodu domácího prostředí a s dvougólovým vedením po zásluze zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozící poločasovou remízu Frymburk okamžitě zamítl

Do úvodního dějství zápasu vstoupili značně lépe domácí fotbalisté, což bylo mimo jiné prokazatelné také na výsledném skóre. Na frymburských bylo jasně znát, že chtějí hrát dobrý a pro oko diváka pohledný fotbal, tak začali kombinovat přesnými přihrávkami po zemi a po vážně pohledné kombinační hře také své soupeře snad k ničemu nepouštěli a otěže zápasu na svá bedra zcela ochotně převzali. Několik slibných šancí v první půlce si říkalo o získání vedení, avšak dávala o sobě vědět nepřesná koncovka a první úspěšné rozvlnění brankové sítě na sebe nechalo čekat do devatenácté minuty. Na konci jedné z útočných příležitostí byl zcela osamocen Vinecký a s opravdu snadnou úlohou před odkrytou brankou skóre otevřel. Hostující mužstvo se tak ke slovu dostalo prakticky až v samotném závěru poločasu, když pouhé dvě minuty před jeho koncem agilní Štěpánek využil zaváhání domácích zadáků na polovině hřiště a po brejkovém úniku za pomoci několika odrazů míče ve vápně trochu se štěstím vyrovnal. Radost Přídolí ze vstřeleného gólu však nevydržela zvlášť dlouho a během několika málo sekund mu Frymburk opět utekl do těsného vedení. Ihned po rozehrávce pozorný Salzer viděl vysunutého Mittasche, jehož okamžitě dlouze nakopnutým balonem přeloboval. Přídolskému brankáři poté nezbývalo nic jiného, než jen nevěřícně sledovat, jak střela putuje za brankovou čáru. Ačkoliv předvedená hra místních hráčů nasvědčovala větší převaze, po prvním poločase vedli o jediný gól.

Neefektivní druhá půle pouze potvrdila převahu domácích

Po změně stran svěřenci trenéra Matúše navázali na své výkony, které odváděli před přestávkou, avšak soupeř jim tuto snahu dovolil po dobu pouhých deseti minut. Poté se hra vyrovnala a její děj byl plný důrazu, proměnlivě až na hranici hrubosti. V této formě se utkání spíše jen dohrávalo a moc fotbalových momentů k vidění rozhodně nebylo. Až v samotném závěru si domácí fotbalisté své vítězství utvrdili, když v osmdesáté třetí minutě kapitán Juhaňák přebral chytrou průnikovou přihrávku na soupeřova brankáře a v individuální akci chladnokrevně zakončil střelou podél jeho těla.

 

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
Lukáš Matúš (FC Šumava Frymburk "B"): S prvním poločasem jsem byl velmi spokojený, předváděli jsme dobrý fotbal, když jsme poločas vyhráli sice těsně, avšak skóre mělo být patrně vyšší. Soupeř pak vyrovnal z náhodné akce po naší chybě na útočné polovině. Za první poločas chválím celý tým. Druhá půle již moc krásy nepřinesla, kdy jsme se přizpůsobili hře soupeře. I přesto jsem za výhru velmi spokojený, tato byla opravdu zasloužená. Líbil se mi na kraji zálohy Tomáš Kaňa, který toho hodně naběhal. Soutěž jsme rozehráli dobře, k úplné spokojenosti mi chybí dva body z domácího utkání s Větřním, toto mě bude mrzet ještě hodně dlouho. Příště zajíždíme do Křemže, kdy hrajeme ve stejný termín jak A tým, přesto doufám, že poskládám dobrou sestavu, která přiveze nějaký bodík




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - K. Malák [-] , V. Tomka [-] , J. Ribár [-] - D. Antl [-] (58. M. Glos [-] ) , P. Juhaňák [-] , Z. Vrátil [-] , T. Kaňa [-] - J. Salzer [-] , M. Neumann [-] , J. Vinecký [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , V. Písko [-] , P. Schwarz [-] - P. Adamec [-] (58. J. Opelka [-] ) , M. Štěpánek [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] - D. Pavlis [-] , M. Halmich [-]

ŽK: 67. P. Juhaňák , 67. K. Malák , 85. J. Ribár - 67. M. Brož .
Hráči zápasu: T. Kaňa .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Salzer Jaroslav, Berit Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.