0:2
(0:0)
53. L. Trnka
88. T. Semerád (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín si s těžkým terénem v Přídolí poradil


Branky


53. L. Trnka , 88. T. Semerád (p.)
0

O tom, že nerovný povrch na domácím hřišti TJ Sokol Přídolí může přivodit různé komplikace, se přesvědčilo již nespočetné množství soupeřů, avšak aktuálně jako poražení vzešli ze zápasu právě domácí fotbalisté, když nestačili na FC Velešín B. Ten si šel pro vítězství již od první minuty zápasu a ačkoliv cesta za třemi body byla značně složitá a plná nutné trpělivosti, hosté to zdárně zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních čtyřicet pět minut vstřelenou branku nepřineslo

Úvodní poločas nezaznamenal jedinou úspěšnou střelu za záda jednoho z přítomných brankářů a ani nenasvědčoval tomu, který tým by mohl být úspěšnější. Velešín sice diktoval tempo hry a byl lepší již od začátku, když si za body šel od samotného začátku, avšak prozatím se nemohl vypořádat s velikostí i nerovností místního fotbalového hřiště. A když se již Přídolí dostalo k něčemu, co by mohla brankou zavanout, pracovala dobře buď velešínská defenzivní hra anebo byl úspěšnější a skvěle připraven brankář Schneider a tak si přítomní diváci museli na důvod k radosti ještě počkat.

Přídolí si zamknulo bránu k úspěchu na poslední chvíli

 Od začátku druhé půle se na hřiště podíval odpočinutý Trnka a ten také otevřel skóre po ani ne deseti minutách od zahájení poločasu. Lefan jej krásným, a nutno dodat, že také přesným centrem pobídl k zakončení, což pro již zmíněného hostujícího střelce nebyl problém. Jednobrankové vedení sice neznamenalo vůbec žádnou jistotu, ale hosté průběh utkání kontrolovali. Podruhé udeřili až v samotném závěru utkání po přímo darované možnosti k jasnému zakončení. Střídající Adamec v pokutovém území fauloval a rozhodujícího momentu v zápase se dvě minuty před jeho koncem chopil Semerád, jenž penaltu proměnil.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín B
Daniel Kudláček (FC Velešín "B"): V Přídolí se hraje velmi těžko, už jenom kvůli kvalitě místního hřiště, ale my jsme k zápasu přijeli s tím, že naším jasným cílem je tříbodová výhra, ač se nám s tímto soupeřem statisticky moc nedaří. Sice jsme opět neměli nikterak silnou sestavu, od začátku jsme zamakali a pro to vítězství jsme si zaslouženě došli. Z venku jsou tři body parádní. Kromě dvou vymyšlených přímých kopů od pana rozhodčího a jedné střely ze třicáté minuty jsme soupeře prakticky nepustili na naší polovinu. Rád bych poděkoval soupeři, že postavil Adamce, jenž nám výrazně k výhře dopomohl svým faulem. Naším nejlepším hráčem byl brankář Schneider.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - S. Soukup [-] , V. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] - J. Písko [-] , O. Papaj [-] (81. P. Adamec [-] ) , M. Kegel [-] (81. P. Gamba [-] ) , M. Štěpánek [-] (60. M. Šebesta [-] ) - D. Dvořák [-] , D. Pavlis [-] (46. P. Schwarz [-] )

FC Velešín B
F. Schneider [-] - B. Rameš [-] , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] , M. Matuška [-] - F. Malovec [-] (46. L. Trnka [-] ) , F. Jaroš [-] , D. Kudláček [-] , M. Lefan [-] - T. Semerád [-] , T. Čulík [-]

ŽK: 78. D. Kudláček , 84. F. Jaroš .
Hráči zápasu: F. Schneider .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - Vítovec Tomáš, Kožant Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.