2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí si doma důležité body uhrálo, těžký terén Křemži vůbec nesvědčil


Branky


0

Že se na přídolském hřišti fotbal hrát v zásadě nedá, to vědí snad všichni účastníci okresního přeboru. Nyní na onen nerovný povrch doplatil hostující Sokol Křemže, který se ani jedinkrát nedokázal střelecky prosadit. Naopak TJ Sokol Přídolí se brankově vyjádřil hned dvakrát a tak po zásluze bral hned tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Křemže byl připsán soupeři

Celý okres zná, jak nevyzpytatelné je fotbalové hřiště v Přídolí a své o tom nyní vědí také fotbalisté Křemže. Ta inkasovala již v páté minutě utkání, kdy si po souboji před brankářem Linhou míč do vlastní sítě srazil jeden z křemežských zadáků, po čemž ale byla branka přiznána Schwarzovi. Šlo o jediný gólový zápis úvodních pětačtyřiceti minut, ačkoliv šancí bylo hned několik a činit se musel také domácí brankář Mittasch. Zaskvěl se mimo jiné při dorážce Doležala, jenž se snažil do sítě doklepnout odražený míč od tyče po Kaprálově střele. Jelikož domácí vědí, jak s hrou na vlastním pažitu nakládat, udrželi si těsné poločasové vedení a do druhé půle vstupovali jednak veselejší, ale také s mírnou výhodou.

Přídolí svého soupeře druhým gólem složilo

Druhý poločas vedl podobný scénář, jako u úvodního dějství. Závěrečných čtyřicet pět minut zaznamenalo opět pouhý jeden gólový zápis, o nějž se postarali i podruhé hráči Přídolí, ovšem teď k tomu potřebovali značně více času. Přestože naděje pro hostující mužstvo stále žila a sami se pokoušeli o dorovnání ztráty, sedmdesátá první minuta udělala za utkáním jasně výmluvnou tečku. Mančaft kapitána Josefa Píska zahrával rohový kop do Linhova pokutového území, kde operoval nejdůraznější a nejúspěšnější Dvořák, načež vystřelil přídolským dvoubrankové vedení. To byla poslední kapka do pomyslného poháru Křemežského kádru, načež veškerá snaha rázem byla tu a tam.  Domácí v utkání zvítězili a důležitými třemi body se na svého aktuálního protivníka bodově dotáhli. Tabulka je vyrovnaná a příští kolo může znamenat opravdu mnoho.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Martin Vosika: S fotbalem to opravdu nic společného nemělo. Nejdřív jsme si dali vlastní gól už na začátku zápasu, kdy byl sice připsán soupeři, ale šlo o regulérní vlastenec jednoho našeho obránce a potom jsme trestuhodně nedokázali proměnit několik vyložených gólovek. Ve druhém poločase přišel rohový kop v podání Přídolí, po němž padla druhá branka a to nás už vyloženě položilo. S výsledkem a naším výkonem nejsem vůbec spokojen a jediný, kdo se mi od nás jevil jako nejlepší, je kapitán Novotný.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Brož [-] - J. Písko [-] , M. Brož [-] , S. Soukup [-] , P. Trávníček [-] - J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] (50. M. Kegel [-] ) , J. Štěpánek [-] , V. Písko [-] - D. Dvořák [-] , P. Schwarz [-] (90. Z. Vrba [-] )

Sokol Křemže
R. Linha [-] - M. Fleischman [-] , J. Troup [-] , P. Snížek [-] , T. Matějka [-] (76. L. Stejskal [-] ) - O. Panský [-] , P. Volf [-] , M. Novotný [-] , J. Fučík [-] - R. Kaprál [-] , J. Doležal [-] (30. P. Procházka [-] )

ŽK: 78. J. Písko - 61. T. Matějka .
Hráči zápasu: M. Novotný .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - Vítovec Tomáš, Stráský Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.