P. Zayml 51.
P. Kubík 75.
V. Ohnsorg 78. (p.)
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí ve Zlaté Koruně neuspělo, načež domácí nadále útočí na čelo


Branky


51. P. Zayml , 75. P. Kubík , 78. V. Ohnsorg (p.)
0

V tomto utkání měl být jeden jasný favorit a to SK Zlatí Koruna. Výsledek duelu tomuto předurčení také mimo jiné napověděl, ale v určitých fázích zápas až tak jednoznačný nebyl. TJ Sokol Přídolí mohl kontrovat, avšak šance nevyužil. Domácí poté ovládli druhý poločas a po zásluze tak brali i tři body do přeborového žebříčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Zlaté Koruny rychle opadla

Do Zlaté Koruny přijelo mužstvo ze spodku tabulky a tak se čekal tlak domácích, který sice v úvodu přišel, ale byl spíše platonický, bez vyložených brankových příležitostí. Hra postupně spadla do velmi průměrné úrovně. Domácí sice měli několik pokusů ze střední vzdálenosti, ale střely jak Tybitancla, tak i Ohnsorga a Slámy míčily buď vedle nebo nad, zbytek případně pochytal pozorný Mitasch. Největší vzrušení v prvním poločase tak přišlo až v poslední pětiminutovce. Nejprve mohli jít do vedení hosté, když po nevydařeném odkopu domácího golmana zakončoval pohotově  Jan Písko, ale naštěstí pro domácí šel míč těsně levé tyče překonaného Schwarze. Domácí mohli jít do vedení těsně před půlí, když domácí Ohnsorg z přímého kopu jen těsně minul pravou tyč Mitaschovy branky.

Po změně stras se to už sypalo

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění a od prvních minut přikovali hostující tým na jejich polovinu. Nejaktivnějšími hráči byli zkušení Ohnsorg a Sláma, kteří dělali hostujícím zadákům velké problémy. První gól na sebe nenechal dlouho čekat, když v padesáté první minutě po pěkné akci na ose Ohnsorg – Sláma – Zayml zakončoval posledně jmenovaný zlatokorunský kapitán k levé tyči a angličanem poslal domácí do vedení. V osmašedesáté minutě mohlo být srovnáno, když po dlouhém výkopu hostů a zmatcích domácí obrany na poslední chvíli hasil domácí golman před dobíhajícím Moťkou. Zápas se zlomil v čtvrt hodiny před koncem po rychlý kontrz domácích, kde vyšperkoval Ohnsorg skvělou uličkou na rozběhlého Kubíka, který už si věděl rady a podél Mitasche uklidil míč k pravé tyči. A o tři minuty později zpečetil výsledek utkání Ohnsorg poté, co tvrdou střelou pod břevno proměnil pokutový kop po sražení agilního Krále ve vápně hostů.

 

Za podrobný komentář děkujeme panu Ing. Petru Gallistlovi, jenž je jeho autorm.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl (SK Zlatá Koruna): Podle našich předpokladů šlo o těžké utkání, když jsme se v prvním poločase přizpůsobili nakopávané hostů. Druhý poločas i díky prostřídáním některých hráčů, kterým se moc nedařilo, byl již v plně v naší režii. Zaslouženě jsme proto získali tři body, těší mě také další nula v kolonce obdržených branek. Nejlepší na place byl dneska náš středopolař Víťa Ohnsorg, který zařídil první dva goly, třetí přidal sám z penalty. Proto ho za náš tým volím jako nejlepšího hráče.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , T. Gajdoš [-] , P. Zayml [-] , J. Štrop [-] - V. Ohnsorg [-] , J. Tybitancl [-] , J. Sláma [-] (84. P. Gallistl [-] ) , V. Šustr [-] (46. P. Kubík [-] ) - M. Brož [-] (63. D. Steinocher [-] ) , V. Rychtář [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Brož [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] , S. Soukup [-] (60. P. Adamec [-] ) - J. Opelka [-] , M. Štěpánek [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] - P. Schwarz [-] , Z. Moťka [-]

ŽK: 25. T. Gajdoš , 82. P. Král - 67. J. Písko , 78. J. Písko .
Hráči zápasu: V. Ohnsorg - Z. Moťka .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - Šetele Miloslav, Vítovec Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.