1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 13:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Loučovic si poradil s Přídolím i jeho nelehkým terénem


Branky


0

FC Vltava po vynikajícím startu do tohoto ročníku vede tabulku okresního přeboru, jenomže teď na ní čekala nesnadná prověrka. TJ Sokol Přídolí je nevyzpytatelný soupeř a jeho hřiště se stalo kamenem úrazu nejednoho favorizovaného soka, kterýžto zde dokázal vyhořet. Loučovice se ale zahanbit nenechaly, utkání dodáhly do úspěšného konce a nadále pokračují svou cestou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vltava kombinovala i na nerovném terénu

Domácí Sokol vstoupil do onoho utkání se značným a možná až zbytečným respektem k soupeři z Loučovic, přičemž bylo pouhou otázkou času, kdy se z kopaček lepší Vltavy rozvlní síť za Mittashem poprvé. Přestože přídolské hřiště neoplývá žádnou rovností a kvalitou, tak hosté přistoupili ke kombinační hře s držením pumlíče při zemi. Už brzká devátá minuta přinesla očekávaný úspěch. K nacentrovanému balonu si chytře naběhl Karták, jenž již neměl nejmenší problém skórovat a urvat pro své spoluhráče výhodu vedení. Přídolí veškeré situace řešilo zejména dlouhými nákopy, ale jeho útočící hráči ztroskotávali na obraně dirigované zkušeným zadákem Koutským. Tudy zkrátka cesta k vyrovnání nevedla.  Své vedení se fotbalisté loučovického celku snažili navýšit ještě do poločasové přestávky, ale boj s místním terénem ústil ke značným nepřesnostem. I přes tuto skutečnost ale brankové vyjádření přišlo. Po příhře Tomana přebral pobídku záložník Dudla a ten se nemýlil. Do kabin tak domácí fotbalisté odcházeli tísněni dvoubrankovým mankem, které se ve druhé půli museli snažit odvrátit.

Odpověď Přífolí přišla příliš pozdě

Ve druhém poločase byla snaha Přídolí opravdu viditelně nezapíratelná, načež k jejich uhození absenovala pouze větší vůle. Hosté se nemohli prosadit a zejména kanonýr Toman neměl jistě svůj den. Možným znakem dobrého zadostiučinění se zdálo býti vystřídání prvního střelce Kartáka, jehož nahradil Hynšt krátce po hodině hry a pouhé tři minuty na place mu stačily ke vstřelení další branky. Poté hosté polevili a místní hráči vycítili možnost k úderu. Ten si přídolští načasovali za sedmdesátou čtvrtou minutu, kdy brankou Vladislava Píska snížili na 3:1. Zbývající čtvrthodina už ale byla na další zdramatizování hry příliš krátká a svěřenci trenéra Hoška si dvougólové vedení s úspěchem pohlídali.

 

Hledáme spolupráci z klubu TJ SOKOL PŘÍDOLÍ
Prosíme jakéhokoliv zástupce klubu, který by měl zájem se podílet na spolupráci s portálem fotbalunas.cz, aby kontaktoval příslušného redaktora.

Tel: (+420) 774 888 562
E-mail: imrich.hrabovsky@fotbalunas.cz

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér): Domácí hráči z nás měli až příliš velký respekt a oproti loňskému utkání jim chyběla i bojovnost. Zápas jsme po celou dobu kontrolovali a snažili se hrát na nepříjemném hřišti kombinačně. Vyzdvihnout musím výkony dvou stoperů Fejtka a Koutského, kteří do toho jen nebušili, ale situace řešili fotbalově.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - V. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] - J. Štěpánek [-] (57. P. Janů [-] ) , J. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Štěpánek [-] - D. Pavlis [-] (53. M. Kegel [-] ) , P. Gamba [-] (45. M. Šebesta [-] ) , P. Schwarz [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Liška [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-] - J. Žák [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] (78. V. Matulík [-] ) - R. Karták [-] (68. P. Hynšt [-] ) , M. Toman [-] (90. J. Matulík [-] )

ŽK: 67. J. Písko - 32. M. Koutský .
Hráči zápasu: J. Fejtek .
Místo: Přídolí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Písko Josef, Hüttner Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.