4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže čtyřmi brankami odvrátila dosud dobrou formu Zlaté Koruny


Branky


39. P. Volf , 52. P. Volf , 82. M. Vosika , 88. J. Fučík
0

Teprve svou druhou porážku v právě aktuálním ročníku pocítili fotbalisté týmu SK Zlatá Koruna poté, co nestačili na vynikající výkon domácích. Oproti předchozímu týdnu totiž Sokol Křemže předvedl úplně jiný fotbal a následovně, když třicet minut spíše odolával, přebral otěže zápasu a po čtyřech přesných úderech mohli svěřenci trenéra Vosiky slavit zcela zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna začala aktivně, ale bez úspěchu

První půlhodina patřila hostům a během tohoto časového úseku si vytvořili i několik slibných příležitostí. První z nich přišla v jedenácté minutě. Po neodpískaném faulu, kdy se domácí hodně zlobili, postupoval z levé strany na bránu Rychtář, jenže ten se utopil ve svých kličkách a nic z toho nebylo. Domácí vyslali první střelu na bránu až po čtvrthodině hry, s níž si Schwarz s menšími problémy poradil. Ve dvacáté první minutě si Zlatá Koruna vytvořila doslovnou tutovku. Kubík dostal ve vápně ideální přihrávku, vystřelil, ale gólman Linha míč vyrazil. Odražený balon sice připadl zpět Kubíkovi, ten však přestřelil jak ležícího brankáře, tak i zcela odkrytou bránu. Před ukončením první půlhodiny se ještě ke střele dostal Rychtář, ale ani jeho pokus nebyl přesný. Poté se již ke slovu dostávali domácí. První šanci z třicáté sedmé minuty zahodil Panský, když sám před Schwarzem přestřelil bránu, ale o dvě minuty později už gólově uhodilo. Odkop hostů od brány vrátili domácí zpět do vápna, kam si naběhl Volf a z první kolem bezmocného Schwarze uklidil míč do brány.

Snaha Křemže slavila zasloužené vítězství

Hosté, ve snaze vyrovnat, otevřeli hru a z toho Křemže trestala rychlými protiútoky. V padesáté první minutě špatně zahrané autové vhazování zlatokorunských hráčů u vápna domácích vyústilo v přečíslení čtyř mužů proti dvěma.  Následovala přihrávka na pravou stranu, centr našel na pravé tyči opět agilního Volfa a ten zasunul míč za bezmocného Schwarze podruhé. Snaha hostů, s výsledkem zápasu ještě něco udělat, se spíše změnila v křeč. Sice si po hodině hry vytvořili dvě opravdu dobré příležitosti, kdy hlavně ta druhá neměla k úspěchu daleko, ale po centrovaném míči Steinochera a Ohnsorgově hlavičce u tyče opět úspěšně zasahoval Linha. Korunu jejich snažení nasadila osmdesátá druhá minuta. Po nedorozumění stopera Štropa a gólmana Schwarze se k míči dostal střídající trenér Vosika a hostujícího gólmana zkušeně přehodil. A to stále nebylo vše. Na rozehraný trestný kop si naběhl agilní stoper Filip, poslal prudký centr před bránu, na jehož konci byl Fučík a ten propasíroval míč mezi tyčí a hostujícím brankářem.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Martin Vosika (hrající trenér): Musím uznat, že oproti minulému zápasu v Přídolí byl tento jako nebe a dudy. Projevilo se, že když chceme, můžeme hrát zabojovat a hrát dobrý fotbal, že na to máme. Pro tentokrát se nám to povedlo a naši hráči konečně dokázali na hřiště přenést to, co jsme si před zápasem řekli. Projevila se bojovnost, kterou náš tým může disponovat a já věřil, že to dokážeme. Úvod do zápasu byl sice dost vyrovnaný a my se vzpamatovali až po půlhodině hry, ale přesto jsme se uměli prosadit ještě před přestávkou. Ve druhé polovině jsme po brejku vedli o dvě branky, načež nás soupeř máčknul, dostal pod tlak, ale dovedli jsme se ubránit, z čehož pak vyústil závěr s dalšími dvěma góly. Hodně nás podržel brankář Radek Linha, který tam měl dva výborné zákroky a pochvalu si zaslouží i Georgij Filip, jenž dirigoval celou obranu, jíž značně vyztužil a to nás dovedlo k úspěchu. Jen mě mrzí zranění kolene kapitána Novotného, jemuž tímto přeji brzké uzdravení.

SK Zlatá Koruna
František Gallistl (trenér): Ze začátku jsme soupeře přehrávali, ale nedokázali jsme proměnit dvě dobré přležitosti. Poté se však domácí postupně do hry dostávali a po první půlhodině, kde měli snad jedinou střelu na bránu, začali aktivně atakovat. Zápas rozhodly chyby v naší nejisté obraně a rozdíl byl i v nasazení. Domácí si za bojovnost, zejména ve druhém poločase, zasloužili vyhrát. Nejlepším hráčem bych nyní nejradši nevyhodnotil nikoho, ale pokud bych musel jedno jméno zmínit, byl by to Brož, který v naší žalostné hře trochu vyčníval.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - F. Georgij [-] , M. Fleischman [-] , J. Troup [-] , P. Rienessl [-] - M. Novotný [-] (27. S. Brabec [-] ) , P. Volf [-] , P. Snížek [-] , P. Kouba [-] - O. Panský [-] (60. M. Vosika [-] ) , R. Kaprál [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Gajdoš [-] , J. Štrop [-] , P. Zayml [-] , P. Král [-] - J. Sláma [-] (72. V. Šustr [-] ) , P. Kubík [-] (55. D. Steinocher [-] ) , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] - M. Brož [-] , V. Rychtář [-]

ŽK: 70. P. Snížek - 44. P. Král .
Hráči zápasu: R. Linha , F. Georgij - M. Brož .
Místo: Křemže. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hybner Jan - Stráský Jiří, Šetele Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.