Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní tristně neudrželo své vedení a proto si z Malont odvezlo pouze bod


Branky


0

V pozici jasného outsidera zajíždělo SK Větřní B na hřiště svého soupeře, kde mu čelil místní celek TJ Hraničář Malonty a pouze málokdo by očekával, že přeborový nováček bude na sestupivšího účastníka loňské 1. B třídy natolik apelovat. Hostující mužstvo si vytvořilo rychlé vedení a do poločasu vedlo o dvě branky, jenže poslední tři minuty jej stály ztrátu dvou bodů. Nakonec se oba soupeři o body smírně dělili a rozloučili se nerozhodným skórem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Kotlár trestal domácí chyby

Od začátku utkání byli aktivnější fotbalisté Hraničáře, kteří také nastupovali s vizitkou favorita onoho zápasu, jenže již prvotní chyby je stály ztrátu. Už ve třetí minutě totiž trestal nedůraznou hru Malont Martin Kotlár, když otevřel skóre první vstřelenou brankou a tentýž hráč s nedůslednou obranou domácích vypekl i podruhé, když po čtvrthodině hry tentýž kanonýr zasunul míč za Bílého záda podruhé a překvapení kola bylo na světě. V následujících třiceti minutách měli místní hráči několik dobrých příležitostí, ale tam se zaskvěl vynikající mladík v bráně větřínské rezervy, dorostenec Martin Votýpka. Za nadějného vedení tak hosté odcházeli do kabin šťastnější a se značnou výhodou mohli startovat druhou polovinu zápasu.

Jiří Pešel zajistil Hraničáři bod

Úvod do duálního dějství patřil ale domácím, kteří také nečekali na úspěch dlouho a už po necelých šesti minutách skórovali, po zásluze Tomáše Faltuse, kontaktní brankou. Za nedlouho však byl rozdíl opět dvougólový. Zajímavé vedení vrátil Větřní jeho útočník Jan Kopřiva ještě v první hodině a zdálo se, že tři body by si hosté odvézt opravdu mohli, jelikož se průběžný výsledek nemohl dobrat změny až do závěru utkání. V závěrečných třech minutách ale přebral osud onoho souboje do svých rukou sám Jiří Pešl, kterýžto dvěma slepenými góly zajistil Hraničáři alespoň jednobodový úspěch. Velkou šanci měl v závěru ještě agilní Mezei, jenže jeho pokus si cestu do sítě za Votýpkou nenašel.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba (záložník): Zápas jsme začali velmi laxně, když jsme byli plní sebevědomí a dali si prakticky hned v úvodu vlastní gól, kdy se nedomluvil obránce s brankářem. Po vlastní chybě jsme Větřní darovali vzápětí i dvoubrankový náskok a začali hrát zodpovědně až po tomto manku. Vytvořili jsme si opravdu hodně šancí, ale jasné gólovky jsme proměnit nedokázali. Tak, jak jsme první poločas zakončili, jsme vstoupili i do druhého. Aktivně. Brzy jsme dokázali snížil ale zanedlouho soupeř opět úřadoval a bylo to už 1:3. Byli jsme sice sraženi, ale bojovali jsme až do konce, načež jsme po dvou gólech Pešla v závěru srovnali.

SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (hrající trenér): Vzhledem k vývoji utkání, je pro nás jeden bod velkou ztrátou, ale pravou je, že remíza byla pro oba celky zcela zasloužená. Musím vyzdvihnout výkon brankáře Martina Votýpky, který i přes skutečnost, že dostal tři branky, zachytal opět výrazně a s ním jeho kolegu z dorostu Františka Soukupa, jenž odehrál skvělý zápas. Samozřejmě si chválu dovolí i střelec dvou gólů Martin Kotlár. Za hosty se jako tvůrce hry jevil Lukáš Pulec. Ten stál nejen za vyrovnáním, ale také vyčníval v celé hře, byl všude, kde se něco dělo.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Pešl [-] , R. Svatoň [-] , K. Beutl [-] - T. Faltus [-] , P. Setla [-] (79. P. Korch [-] ) , M. Rybár [-] , M. Kouba [-] , L. Pulec [-] - M. Beneda [-] , L. Mezei [-]

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , V. Sulzer [-] , M. Vegeš [-] , M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , R. Weinhard [-] , L. Turek [-] , P. Homer [-] - J. Kopřiva [-] (68. T. Hromada [-] ) , M. Kotlár [-]

ŽK: 83. K. Beutl - 53. M. Votýpka .
Hráči zápasu: L. Pulec , J. Pešl - M. Kotlár , F. Soukup , M. Votýpka .
Místo: Malonty. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - Žalud. Václav, Mrenica Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.