Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DEBAKL KOLA! Větřní těžce padlo, Velešín mu na cestu přibalil devítku


0

V poslední době trápící se FC Velešín B našel úspěšnou cestu z úzkých. Na vlastním hřišti přivítal k desátému kolu okresního přeboru SK Větřní B a ono samotné utkání dvou rezerv přineslo úctyhodných deset branek. Tragédie ze strany hostujícího celku byla ta, že se trefili pouze jedinkrát, naopak místní mužstvo jim přištědřilo devět přesných zásahů na výčet inkasovaných gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půltucet za poločas? Bylo jasně rozhodnuto

Fotbalisté Velešína měli navrch po celou dobu utkání a to také dokázali využívat již od prvních minut. Prakticky první půlhodina o zápase rozhodla, kdy se domácí dostali do úctyhodného šestibrankového vedení. Celá ona kanonáda však započala již v osmé minutě, kdy Tomáš Semerád otevřel nejen skóre utkání, ale i osobní střelecký výčet onoho duelu. Pouhé dvě minuty na to přidal další trefu Josef Mikeš a po stejném časovém intervalu vedl Velešín již o tři góly po druhém úspěchu Tomáše Semeráda. První čtvrthodinu uzavřel Michael Matuška, kterýžto zařídil v pořadí čtvrtou branku. Rezerva Větřní se nemohla ze spárů svého soupeře vymanit a to také dozajista vedlo k další inkasované trefě. V devatenácté minutě se prosadila důležitá posila z Áčka, která mimochodem asistovala u všech předchozích úspěchů, nesoucí jméno Martina Kollára a průběžný bůr byl na světě. Na poločasových 6:0 zvyšoval ve dvacáté deváté minutě opět Tomáš Semerád. Tento projektil mimo jiné znamenal vstřelený hattrick onoho forvarda a uzavření poločasové střelnice. Následujících patnáct minut již žádnou změnu nepřineslo.

Větřní se zasloužilo alespoň o čestný gól

Druhý poločas hosté dohrávali spíše z povinnosti, kde se jedinkát prosadit dokázali, ovšem to by nestačilo ani v případě, kdy by se místní tým již trefit nedokázal. A ten vstřelil ještě tři góly. Poté, co si obě mužstva vyměnila strany, postačovalo Velešínu pouze pět minut, aby udeřil posedmé. Prvním střelcem duální poloviny utkání byl Petr Fišer a potom následoval pětadvaceti minutový gólový půst. O svůj druhý střelecký úspěch v onom zápase se zasloužil Josef Mikeš a následující dvě trefy zaznamenala až poslední desetiminutovka. Tu zahájil hostující Jakub Cifreund, jenž zařídil Větřní čestné snížení, ale definitivní tečku za zápasem udělal stejně domácí Velešín, respektive jeho střídjící muž, Pavel Oberfalzer, který jasně uzavřel kanonádu.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní B
Vlastimil Sulzer (hrající trenér): Velešín za pomoci posily z Áčka dirigoval celé utkání, v němž byl jasně lepší a do dvacáté minuty o výsledku rozhodl. Po prvním poločase bylo skóre 6:0, tak nebylo co řešit a my jsme do druhé půle vstoupili spíše z povinnosti. Po změně stran soupeř svůj náskok ještě navýšil a my jsme využili v brankou svou jedu jedinou šanci z celého utkání. K němu jsme přistoupili jako k nějakému pouťáku, přičemž domácí brali vývoj celého duelu vážně, což se na výsledku zcela výmluvně projevilo. Znát byl zejména Martin Kollár, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Musíme tento debakl hodit za hlavu a soustředit se na následující kolo, kde nás doma čeká Dolní Dvořiště. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Michael Přibyl, který se snažil celý zápas. Jako jediný odmakal a odběhal to, co měl, ale jeden muž proti deseti je málo.



Sestavy


FC Velešín B
F. Schneider [-] - Š. Král [-] , J. Severa [-] , F. Jaroš [-] , J. Zatloukal [-] - M. Matuška [-] , D. Kudláček [-] , P. Fišer [-] , M. Kollár [-] (46. J. Schmidtmayer [-] ) - T. Semerád [-] (80. P. Oberfalzer [-] ) , J. Mikeš [-]

SK Větřní B
M. Votýpka [-] - P. Šaray [-] , M. Votýpka [-] , V. Květoň [-] , M. Vegeš [-] - M. Přibyl [-] , J. Cifreund [-] , V. Sulzer [-] (46. J. Taher [-] ) , F. Soukup [-] - R. Šimáček [-] , M. Homer [-]

ŽK: 21. M. Votýpka , 42. V. Sulzer .
Hráči zápasu: M. Přibyl .
Místo: Velešín. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hybner Jan - Bartizal Jan, Šebesta Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.