Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk přerušil nepříznivou sérii, když doma oloupil Kájov o dva body


Branky


0

Jediný nedělní zápas aktuálního kola nenašel svého vítěze. Na svém hřišti se postavil tým FC Šumava Frymburk B, jenž hodlal po pětizápasovém bodovém půstu konečně bodovat, ačkoli měl před sebou vážně nelehkou překážku. TJ Sokol Kájov rozhodně nepřijel prohrát a tak se čekalo vcelku zajímavé utkání. To samo nakonec zapříčinilo spravedlivou dělbu, kdy si za celkem tři góly na obou stranách zúčastněné tábory připsali po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov byl nucen dvakrát srovnávat

Domácí fotbalisté do utkání vstoupili dosti aktivní měrou a z té také rychle těžili. Stoper Šisler se vysunul na křídlo, z něhož odcentroval na nikým neatakovaného Jiřího Vineckého, jenž nadvakrát dokázal balon dopravit do soupeřovy brány a otevřel skóre již ve čtvrté minutě. Kájovská hra si však říkala o vyrovnání a toho se také dočkala po následujících dvaceti minutách. Centrovaný míč Doubka se otřel o tyč, načež se pokoušel o vsítění Jiří Čermák a jeho v pořadí druhý pokus byl úspěšný. Domácí Šumava se však nenechala zahanbit a své prvotní vedení si hodlala vybojovat zpět, což se jí krátce po odehrané půlhodině zdárně povedlo. Trestný kop z poza vápna svou levačkou přesně zatočil Tomáš Kaňa a Galko byl nucen lovit míč ze své svatyně podruhé. Ještě před koncem poločasu, ve čtyřicáté čtvrté minutě, si o slovo řekl opět kájovský Sokol. Záložník Čer přesně přiťukl balon Jiřímu Čermákovi a ten přidal svou druhou zápasovou trefu, když z pravé strany vymetl šibenici. Úvodní poločas se tak nemohl přiklonit na stranu ani jednoho tábora.

Frymburk po dlouhé době dokázal bodovat

Po změně stran padly ještě další dvě branky, ale ani následujících čtyřicet pět minut nepoukázalo na vítěze. Kájov poprvé v zápase vedl, když potrestal zásadní chybu svého soka. Malá domů poslaná hlavičkou vypadla frymburskému brankáři Václavu Čábelovi z rukou, načež se míče zmocnil Didkivský a přesnou zpětnou pobídkou vyzval kájovského jmenovce Davida Čábelu, aby přesně zakončil, což také udělal. Už to vypadalo, že celé utkání vyzní v obrat hostí a ti budou brát tři body, jenomže prostřídání řad Šumavy dodalo hře jiný řád, domácí si vydobyli tlak a ten necelou čtvrt hodinu před koncem znamenal vyrovnání. Odražený míč se dostal k Janu Rillichovi, který se s ničím nemazal a krásně jej napálil pod břevno.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec (trenér): Naše sestava postrádala několik stabilních hráčů, domácí se naopak řádně posílili. V průběhu utkání jsme sahali po třech bodech, ale domácí závěr vystupňovali a nám evidentně došly síly. Bod z Frymbuka má svou cenu, kluci v některých pasážích hry domácí přehrávali. Spolehlivě zahrála obrana dirigována kapitánem Němcem a oba bratři Žilaví. Ve středu zálohy uhrál hodně míčů Čermák, kterému se dařilo střelecky. V posledním kole nás čeká Přídolí, se kterým nesmíme nic podcenit.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
V. Čábela [-] - V. Tomka [-] , K. Malák [-] , J. Ribár [-] , T. Kaňa [-] - F. Malina [-] (46. D. Antl [-] ) , P. Juhaňák [-] , J. Vinecký [-] (75. Z. Skípala [-] ) , J. Šisler [-] - J. Salzer [-] (73. M. Neumann [-] ) , J. Rillich [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] , P. Žilavý [-] - P. Doubek [-] , D. Čábela [-] , J. Čermák [-] , J. Čer [-] - L. Kolaj [-] , A. Didkivský [-]

ŽK: 30. D. Čábela .
Hráči zápasu: J. Čermák .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Zloch František - Berit Jan, Korbel Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.