0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Zlaté Koruně branka nepadla, Vltava remízovala podruhé v řadě


Branky


0

Padesát příchozivších diváků bylo svědkem fotbalu, kterýž vidět rozhodně nechtělo. Fotbalu, v němž nepadl ani jeden gól. Místní SK Zlatá Koruna potvrdila, že na její půdě soupeř boduje pouze těžko, když nedovolila, aby se FC Vltava prosadila, byť jedinkrát, jenomže ani domácí fotbalisté nedokázali vytěžit žádný střelecký úspěch. Průběžné skóre tak po celý zápas nezaznamenalo změnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrny obou mužstev doslova dominovaly

V zápase o první místo se hrál od první minuty fotbal ve vysokém tempu, ovšem s minimem vyložených šancí na obou stranách. První vážnější situaci před domácí brankou vyřešil po necelých deseti minutách hry brankář Schwarz, jenž musel zasahovat pádem pod nohy stále postupujícímu kanonýru Tomanovi. O minutu později však mohla Vltava těžit z následující nebezpečné situace. Nedorozumění zlatokorunského gólmana a pravého obránce Pavla Krále však ve výsledku dopadlo pro místní mužstvo dobře. Svěřenci trenéra Gallistla se do své první vážné šance dostali až po půlhodině hry. Schwarz poslal dlouhý výkop na Rychtáře, ten se ještě dokázal zbavit dotírajícího obránce, ale svou střelu zamířil mimo Hüttnerovu branku. Poté Zlatá Koruna zahrávala několik trestných kopů, avšak ani zde se výsledný efekt nedostavil. Asi největší šanci prvního poločasu měli loučovičtí v závěrečné minutě. Dlouhé autové vhazování hlavičkoval Toman, ale jeho snažení ke gólové radosti s vypětím všech sil vytlačil Schwarz mimo ohrožený prostor

Hra se prolínala zejména od vápna k vápnu

Hned v úvodu druhého poločasu byl v permanenci opět zkušený brankář domácího celku, když bravurně vyrazil tvrdou polovysokou střelu jednoho z agilních hostujících hráčů. Naopak největší šance domácích v celém zápase přišla ihned záhy. Sláma pronikl skrze celé hřiště až před gólmana Hüttnera, ten ale včasným vyběhnutím cestě míče do své sítě zabránil. Hosté měli ve zbytku zápasu více ze hry, jenomže jejich apelovaná snaha končila před velkým vápnem anebo na něm. Zato domácí se dvakrát zlobili na hlavního rozhodčího, když neodpískal dva sporné zákroky ve vápně. Nejdříve po hodině hry na unikajícího Brože a zejména v poslední minutě, kdy se mohl činit též unikající Tybitancl. Markova píšťalka ale zůstala němá.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
František Gallistl (trenér): Konečná remíza odpovídá průběhu zápasu. Byl to zápas dvou vyrovnaných mužstev, kde dominovaly zejména obrany a vytvořit si dobrou příležitost bylo dosti obtížné. Mužstva si tak příděl rozdělila po bodu a remíza je dle mého spravedlivá. Dnes musím vyzdvihnout dva naše hráče a jimi jsou zadáci Zayml se Štropem. Hlavně díky nim jsme uhráli důležitý bod.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér): Ve Zlatce se boduje každému velice těžko, zejména letošní sezónu a bod je pro nás dobrý. Obrana v čele s Koutským, naším nejleším hráčem, dobře pokryla Rychtáře a Ohnsorga, v záloze si výborně poradil Žák se Slámou. Bez branek se nevítězí a naše zakončení je někdy opravdu nemožné, ale u nás zatím vítězí týmový duch a věřím tomu, že to prolomíme a branky tam začnou opět padat.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - P. Král [-] , J. Štrop [-] , P. Zayml [-] , T. Gajdoš [-] - J. Král [-] (52. F. Massaro [-] ) , J. Sláma [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-] - M. Brož [-] (62. D. Steinocher [-] ) , V. Rychtář [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Liška [-] , M. Koutský [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-] - J. Žák [-] , V. Dudla [-] , J. Kališ [-] , L. Sojka [-] - R. Karták [-] (74. P. Hynšt [-] ) , M. Toman [-]

ŽK: 38. J. Sláma - 50. J. Žák , 60. M. Koutský .
Hráči zápasu: J. Štrop , P. Zayml - M. Koutský .
Místo: Zlatá Koruna. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - Šetele Miloslav, Hüttner Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.