Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Malontech se překvapení neudálo, Přídolí odjelo s ostudným půltuctem


Branky


13. M. Beneda , 15. L. Pulec , 30. M. Kouba , 34. L. Kuzma , 57. L. Mezei , 62. K. Beutl - 66. M. Štěpánek
0

Již po úvodní půli bylo hotovo. Domácí TJ Hraničář Malonty byl pro úvodní kolo jara na svém hřišti jasně favorizovaným týmem a jako předurčený favorit si počínal od samého začátku zápasu. Do přestávky TJ Sokol Přídolí inkasoval čtyřikrát a jen těžko mohl s vysoce nepříznivým stavem něco dělat. Po změně stran bylo dílo dokonáno a hosté odjeli domů s přibaleným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé gólové sledy a bylo hotovo

Jak již bylo zmíněno výše, domácí Malonty byly jasně favorizovaným celkem tohoto vzájemného duelu a to místní fotbalisté završili již v úvodním poločase. Během něho se fotbalisté hraničáře postarali o dva rychlé sledy a jasně se vývoje utkání zmocnili. Již ve třinácté minutě skóre otevřel agilní forvard Martin Beneda, k němuž se ihned záhy přidal nejlepší střelec domácího týmu, velice aktivní Lukáš Pulec. Po pouhých patnácti minutách Přídolí prohrávalo již o dvě branky a zdálo se pro něj býti zle. Na koni byly jasně Malonty a to byl signál dalšího úderu, který přišel opět v dvojnásobné formě hned po uzavření první půlhodiny hry. Do střeleckých statistik se dalším gólem připsal i kapitán domácích Matouš Kouba na poločasových 4:0 ve prospěch Hraničáře zvýšil o pouhé čtyři minuty později Ladislav Kuzma, který se zaskvěl nejen svou vstřelenou brankou, ale také tím, jak dokázal svým spoluhráčům servírovat balony.

Alespoň jedna čestná trefa pro Přídolí

Druhý poločas již nebyl na góly natolik divoký, jako zahajující polovina, ovšem ani nyní nevyšli fotbalisté střelecky naprázdno a trefili se zástupci obou zúčastněných týmů. Malontští borci po změně stran udeřili sice jen dvakrát, ale opět se jednalo o rychle slepené branky, které přišly během pouhých pěti mnut. Nejprve se krátce před uzavřením hodiny hry trefil též pravidelný exekutor Ludvík Mezei a polovinu tuctu nadělených banánů uzavřel nejen výtečně hrající Karel Beutl. To ke sražení soupeře nad míru stačilo a tak se dostalo ke slovu také Přídolí, byť jen a pouze jedinkrát. Michael Štěpánek byl tím mužem, který zamítl takzvaného Kanára a propasíroval míč za záda velezkušeného brankáře Bílého. A přestože do konce utkání zbývala ještě téměř půlhodina, dalšího zápisu, který by ovlivnil gólové statistiky se již sedmdesátka příchozivších fanoušků nedočkala, přesto byly k vidění opravdové gólové hody a to zejména pro příznivce domácího mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Vladimír Uhlík (předseda): Do utkání jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě, když k prvnímu domácímu zápasu po zimní přestávce dorazili snad úplně všichni naši hráči a ještě nadále můžeme spoléhat na důležitou podporu z Kaplice. První poločas byl klíčový, kde jsme soupeře ve všem přehráli a za stavu 4:0 pro nás bylo jasně po zápase. Rád bych pochválil Martina Benedu, který otevřel skóre a výborný zápas odehrál i Karel Beutl, jenž se také zapsal mezi střelce.




Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - K. Beutl [-] , R. Svatoň [-] , S. Gocala [-] - M. Kouba [-] , L. Kuzma [-] (64. P. Setla [-] ) , V. Žalud [-] , J. Kubát [-] (80. M. Městecký [-] ) , D. Svatoň [-] (73. J. Moravec [-] ) - M. Beneda [-] , L. Pulec [-] -

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - P. Schwarz [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , J. Písko [-] , V. Písko [-] - M. Štěpánek [-] , J. Štěpánek [-] (38. O. Papaj [-] ) - D. Pavlis [-] (60. R. Radykhovskyy [-] ) , D. Dvořák [-] (72. J. Opelka [-] ) , J. Písko [-]

ŽK: 43. L. Kuzma , 45. V. Žalud - 40. V. Písko , 43. O. Papaj , 87. M. Brož .
Hráči zápasu: M. Beneda , K. Beutl - M. Štěpánek .
Místo: Malonty. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - PAPAJ Josef (N), KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.