Překvapení se nekonalo, Loučovice dále stíhají Chvalšiny


Branky


48. V. Dudla , 85. L. Sojka , 90. V. Matulík
0

Do Loučovic přijel devátý celek tabulky Sokol Přídolí a pro domácí to neměl být až tak složitý zápas. Ti museli zvítězit, aby udrželi kontakt s Chvalšinami, které tři kola před koncem vévodí Okresnímu přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle

První půle moc fotbalové krásy nenabídla. Hosté z Přídolí byli domácím více než vyrovnaným soupeřem a mohli jít také do vedení z kopaček R. Radykhovskyyho, jehož pokus však těsně minul branku M. Hüttnera a stav utkání se neměnil. I Přes dalších pár příležitostí obou mužstev se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Krásný gól Matulíka

Do druhé půle výborně vstoupily domácí Loučovice. Ve 48. minutě se totiž trefil Václav Dudla a otevřel tak skóre utkání, 1-0. Přídolí poté otevřelo svou hru a snažilo se o vyrovnání, které však nepřišlo. Naopak Vltava v závěru utkání zatloukla další dva hřebíčky do přídolské rakve. Nejprve se v 85. minutě trefil Ludvík Sojka, 2-0, a o pět minut později upravil na konečných 3-0 výstavní střelou Vojtěch Matulík, za jehož pokus by se nemuseli stydět ani ti nejlepší profesionální fotbalisté. Po této brance rozhodčí Kemény odpískal konec zápasu, ve kterém si Loučovice podle předpokladů připsaly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: První poločas byl vyrovnaný, ihned po půli jsme dostali hodně rychlý gól, a tak jsme hru otevřeli a snažili se o vyrovnání, které však bohužel nepřišlo. Poté jsme v závěru utkání inkasovali ještě dva góly. Příští týden musíme doma s Chvalšinami naší smůlu přerušit.



Místo: Loučovice. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Kemény Zdeněk - VEČERNÍK Radek (N), ŠTICH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.