3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí získali zasloužené tři body


Branky


0

Hráči z Radošovic vstřelili soupeři tři góly, stejně jako v minulém kole utrhli tři body. V minulém kole se Dub jedenkrát trefil, tentokrát ale neskóroval a nepřipsal si bod ani v tomto kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř získal zaslouženě tři body. První poločas hrozil především ze standardních situací, které domácí výborně zahráli. Již v desáté minutě prostřelil hostujícího gólmana domácí hráč Lukáš Kisvetr, čímž dostal domácí do vedení. I když se hosté snažili, nedokázali proměnit jedinou šanci. Hosté výborně bránili do 41. minuty, kdy šanci proměnil Filip Rokůsek. Hosté odcházeli do kabin zklamáni za prohrávajícího stavu.

V druhém poločase přidali domácí poslední gól

Druhý poločas si už domácí hlídali výsledek a vyráželi do nebezpečných protiutoků, z nichž jeden skončil v hostující síti, kdy se prosadil domácí hráč Jiří Dušek. Dubu se dařilo přehrávat soupeře ve středu hřiště, ale v útoku byli hráči málo přímočaří, takže jejich aktivita většinou končila před vápnem domácích. Když už se hostům podařilo dostat do šance, vychytal je brankář nebo jeho branková konstrukce. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub B
Tomáš Lomský (Č. Dub): Jsem rád, že jsme dohráli bez vážnějšího zranění - pokud rozhodčí nebudou trestat surovou hru, bude "prales" pořád o nohy.



Sestavy


AK Strýčice
L. Prener [-] - J. Babouček [-] , J. Babůrek [-] , M. Vašek [-] , J. Dvořák [-] - P. Schacherl [-] , L. Schönbek [-] (46. J. Dušek [-] ) , B. Propš [-] , L. Kisvetr [-] - F. Rokůsek [-] , M. Rybáček [-]

TJ Slovan Černý Dub B
M. Lomský [-] - M. Novotný [-] , J. Krcho [-] , J. Vostracký [-] , J. Vaněček [-] - F. Grňák [-] , J. Jany [-] , M. Krupčík [-] , A. Kňourek [-] - J. Šejnoha [-] , M. Nekola [-]

ŽK: 50. P. Schacherl , 55. J. Dušek .
Hráči zápasu: J. Dušek - J. Vaněček .
Místo: Strýčice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - Mottl Ivan, Barták Ctirad.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.