1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body ani jedno mužstvo nezískalo. Oba týmy si připsaly remízu.


Branky


0

Ačkoliv se zdálo, že o vítězi je rozhodnuto, nebylo. V 83. minutě překazili hosté domácím výhru. Domácí se tak musejí spokojit s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól si připsal domácí tým

 

V poměrně vyrovnaném utkání měli domácí navrch v úvodu utkání, kdy přitlačili soupeře na jejich polovinu a vytvořili si i několik šancí, ale nedokázali žádnou z nich proměnit. To se jim podařilo až ve 20. minutě, kdy po pěkné kombinaci dal z úhlu branku F. Pokorný po hezké přihrávce D. Bíby. Po vstřelené brance měli ještě domácí dvě velké šance, ale ani J. Ovčáček hlavou a F. Pokorný, který měl před sebou už jen prázdnou branku neproměnili. Zbytek první půle proběhl potom v poklidu, který byl narušen několika střelami hostů z větší vzdálenosti, které šly mimo branku domácích. Hezkým momentem se blýskl domácí stoper P. Křemen, který z trestného kopu ze 30 m vystrašil hostujícího brankáře, který jeho střelu jen z námahou vyrazil na roh.  

Druhý poločas přinesl mnohé šance, místo vítězné padla však remízová

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první, čili vyrovnaná hra, kdy se ale hosté dostávali častěji k šestnáctce domácích, ale jejich střely končili mimo branku. Domácí opět nevyužili slibné šance a to se jim vymstilo, když jim v 83. minutě F. Kubík vydařenou střelou ze 20 m pod břevno překazil radost z vítězství a zajistil hostům bod.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina: Již ve druhém utkání moji svěřenci nedodrželi taktické pokyny a nedokázali ovládnout střed hřiště. Druhou slabinou bylo proměňování vyložených šancí, které jsme měli celkem 3. Chybou bylo, že jsme nedokázali vstřelit druhý gól. Naopak soupeř z minima vytěžil maximum a prakticky jedinou vydařenou střelou nás připravil o 3 body. Věřím, že v dalších utkáních si to už hráči uvědomí a na chybách ve dvou posledních utkáních, kdy jsme ztratili celkem 5 bodů, se poučí a kvalita hry stoupne




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - R. Šafařík [-] , P. Křemen [-] , J. Soukup [-] , Z. Švejda [-] - R. Kofroň [-] , M. Litvan [-] (51. L. Uhlíř [-] ) , L. Fessl [-] , D. Bíba [-] - F. Pokorný [-] , J. Ovčáček [-] (61. F. Filištein [-] )

TJ Sokol Kamenná
F. Syrovátka [-] - M. Bašta [-] (56. J. Tácha [-] ) , M. Čajan [-] , V. Kořínek [-] , J. Smolen st. [-] - J. Bašta [-] , V. Trojan [-] , F. Kubík [-] , J. Sýkora [-] - Z. Kunágl [-] , V. Vlk [-]

ŽK: 60. P. Křemen - 24. J. Sýkora , 24. F. Kubík .
Místo: Boršov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Semrád Ladislav - Korejčík Václav, Šnejdl Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.