3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná stále na vítězné vlně


Branky


37. O. Malák , 39. D. Tondl , 79. F. Záruba
0

 Včelná si připsala další cenou výhru a dále vede tabulku 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přivítali v 5. kole tým Zborova, který má veliké nároky na přední pozice. Domácí začali zápas jak mají ve zvyku, a čekali, s čím se ukáže soupeř. Ve 21. minutě se do větší šance dostali hosté, kdy zachytil špatnou rozehrávku David Svoboda a křižnou přihrávkou našel rozběhnutého Martina Štefanského, ale jeho slibný pokus brankář domácího celku vychytal. Domácí kombinovali hlavně ve středu hřiště a spíše hráli na držení míče, než na vstřelené branky . Už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodnutého stavu 0:0, když si vzal míč do parády domácí Ondřej Malák a svou střelou ve 37. minutě překonal hostujícího brankáře Richarda Steinbauera  1:0 . Domácí gól nabudil a po necelých 2 minutách mohli slavit znova, tentokrát díky Davidu Tondlovi, který svou pohotovou dorážkou zvýšil vedení svého týmu na 2:0.  Domácí šli do kabin za příznivého stavu 2:0.

 

 

Do druhého poločasu šli domácí v dobré náladě a rozhodnuti si zahrát fotbal. Což se jim vedlo a hosty k ničemu většímu nepouštěli. Včelná hrála výborně ve středu hřiště a hráči svými kombinacemi dokázali hosty často dostávat pod tlak. Jedna z takových akcí skončila brankou, kdy se po střele  Eduarda Blengino dostal do zakončení Filip Záruba a zvýšil na 3:0 z pohledu domácího týmu. Do konce zápasu se už nic zvláštního nestalo a Včelná si připsala další výhru do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Libor Koudelka ( nehrající člen týmu ): Zborov je na velmi dobré hrací úrovni. Kluci věděly že je nebude čekat nic jednoduchého ale naštěstí zápas zvládly. Nutno podotknout že Zborov hrál krásný fotbal a zbytečně nefauloval.




Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - J. Vavroch [-] , V. Žondecký [-] (81. P. Chroustovský [-] ) , L. Krajčír [-] , O. Severin [-] (46. F. Záruba [-] ) - T. Masák [-] , V. Šálek [-] , O. Malák [-] , D. Tondl [-] - J. Novák [-] (35. E. Blengino [-] ) , V. Adamovský [-]

TJ Zborov
R. Steinbauer [-] - P. Jiran [-] (46. J. Holeček [-] ) , J. Šimák [-] , D. Svoboda [-] , O. Proskočil [-] - P. Semrád [-] , P. Dvořák [-] , R. Dušek [-] , V. Hornyčár [-] - F. Kasparides [-] , M. Štefanský [-]

ŽK: 73. D. Tondl - 72. D. Svoboda .
Hráči zápasu: F. Záruba .
Místo: Včelná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.