3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jednoho hráče


Branky


0

Zápas jednoho hráče a to Jana Zíky, který sám rozhodl zápas s Černým Dubem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý Dub přijel do Sedlece plný napětí a s chutí se o tři body porvat, co to jen půjde.

Domácí byli však na zápas výborně připraveni a od první minuty hráli, co si řekli v kabině. To, že soupeři nesmějí půjčit míč a pustit je do žádné větší kombinace. Jako první hrozili domácí, a to v 9. minutě při úniku po levém křídle, poté přišel krásný centr od Lukáše Bašara, ale obránci hostů byli pozorní a odvrátili hrozbu. Ve 22. minutě ale už nic nezmohli, když si tentokrát po pravém křídle vzal míč do parády Lukáš Hovorka, který přešel přes svého strážce a nacentroval do šestnáctky, kde našel Janu Zíku a ten poslal míč za záda hostujícího brankáře. Hosté se ani pořádně nerozkoukali a museli znovu lovit míč z branky, kdy se opět trefil Jan Zíka, tentokrát po samostatném úniku. Hosty to ale nepoložilo a začali hrát zodpovědněji a tvořili si krásné šance. Jednu z nich proměnil Josef Krcho, který se ve 42 .minutě trefil krásnou střelou z velkého vápna.

 

 

 

Druhý poločas v režii domácího celku

Domácí vletěli do druhého poločasu jako vítr a snažili se zápas rychle rozhodnout. To se jim povedlo, ale jen napůl. Ve 49. minutě se znovu trefil Jan Zíka a zpečetil hattrick. Hosté se ovšem dokázali do zápasu vrátit a dokázali v 53. minutě vstřelit gól.  O kontaktní gól se zasloužil Jan Vostracký, kdy na jeho dorážku už domácí brankář nedokázal reagovat. Zbytek zápasu byl celkem poklidný a žádná branka už nepadla. Nutno podotknout, že pro domácí je to cenná výhra. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec B
Lukáš Doladil ( přihlížející fanoušek ): Sedlec měl v zápase navrch. Výsledek je sice 3:2 ale průběh hry, k tomu vůbec neodpovídal. Sedlec měl pořád míč na kopačkách, hosté hrozily hlavně dobrými brejky .




Sestavy



TJ Slovan Černý Dub B
J. Votruba [-] - M. Nekola [-] (59. J. Jany [-] ) , J. Vaněček [-] , T. Barták [-] - A. Kňourek [-] , J. Malovec [-] (31. J. Častulík [-] ) , J. Krcho [-] , J. Vostracký [-] - M. Krupčík [-] (57. J. Šejnoha [-] ) , T. Lejsek [-]

ŽK: 81. J. Vostracký .
Hráči zápasu: J. Krcho .
Místo: Sedlec. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.