1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná zachránila remízu v poslední minutě


Branky


0

Zápas plný emocí, to nabídla nedělní dohrávka mezi prvním a druhým týmem tabulky. Byl vidět jak dobrý fotbal, tak i dvě červené karty a gól v poslední minutě zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas plný emocí nabídla nedělní dohrávka mužstev z čela tabulky, ve kterém hosté působili fotbalovějším dojmem. Domácí ale bojovali a téměř se jim podařil husarský kousek - vedoucí tým soutěže porazit. Zaslouženou remízu si ale hosté v posledních minutách utkání vybojovali. V utkání byl vidět jak dobrý fotbal tak i hodně karet (8 žlutých a 2 červené). Utkání, které se od začátku hrálo v dobrém tempu, se neslo v bojovném duchu od hráčů obou týmů o čemž také svědčí poměr faulů (16:19) a karet (ŽK 5:3, ČK 1:1). Většina zápasu se hrála mezi šestnáctkami, soupeři si vytvořili minimum šancí, z nichž asi největší propásl domácí hráč F. Pokorný, když střelou uvnitř šestnáctky trefil pouze náruč brankáře hostů. Na druhé straně jedinou šancí měl V. Žondecký, kterému po pěkné nahrávce V. Šálka míč odskočil až k brankáři domácích L. Machaty. 

Ve druhém poločasu, který byl chudší na střely, měli více šancí domácí, ale ani R. Vacek na začátku a F. Pokorný před konce na straně domácích a J. Novák hlavou na straně hostů z nich míč do branky nedopravili. V 58. min. se na domácí snesla pohroma v podobě přísného vyloučení R. Kofroně (druhá ŽK). Hosté ale svoji početní převahu nevyužili, protože o dvě minuty později se nechal zbytečně vyloučit hostující brankář M. Krčín, kdy po obdržené ŽK zakopl míč v přerušené hře obdržel od rozhodčího ČK. Největší šanci utkání měli asi v 68. min. hosté, když po ruce domácího obránce P. Křemena neproměnil penaltu kapitán D. Tondl, kdy míč z jeho kopačky šel mimo tyče. A tak se na první gól utkání čekalo až do 74. min., kdy se po nepřehledné situaci v malém vápně hostujícího týmu nejlépe zorientoval F. Pokorný a nekompromisně zblízka vsítil (1:0). Domácí se v bojovném závěru, kdy se hosté všemožně snažili o vyrovnání, dokázali držet vedení až do samotného závěru, kdy po neúspěšném rohovém kopu hosté rychle rozehráli do odkryté obrany a z brejku srovnal skóre po nezištné přihrávce D. Tondla V. Adamovský. Před slušnou diváckou návštěvou řídil s drobnými nepřesnostmi rozhodčí Robert Granec.



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou B
Miroslav Lysina (trenér): Své svěřence bych rád znovu pochválil za bojovnost, kdy favoritovi z čela tabulky byli více než vyrovnaným soupeřem, byť musím ale přiznat, že soupeř byl fotbalovější a působil sehranějším dojmem. Z bodem jsem spokojen, ale mohly být i tři, ale také kdyby soupeř proměnil pokutový kop, tak třeba také žádný. Dávám si za chybu, že jsem v 89. minutě v přerušené hře po odehraném rohovém kopu neprovedl taktické střídání a nezabránil tak rychlému brejku soupeře do odkryté obrany, ze kterého padl vyrovnávající gól.




Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
L. Machata [-] - R. Kofroň [-] , J. Kuchař [-] , P. Křemen [-] , R. Šafařík [-] (73. D. Friedl [-] ) - Z. Švejda [-] , L. Fessl [-] , D. Bíba [-] , J. Ovčáček [-] (64. M. Litvan [-] ) - F. Pokorný [-] , R. Vacek [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - T. Masák [-] , J. Vavroch [-] , V. Žondecký [-] (80. L. Krajčír [-] ) , J. Čaloun [-] - D. Tondl [-] , O. Malák [-] , O. Hanžl [-] , V. Šálek [-] - J. Novák [-] , V. Adamovský [-]

ŽK: 25. J. Kuchař , 25. R. Kofroň , 56. P. Křemen , 70. R. Šafařík - 16. J. Vavroch , 41. J. Čaloun , 60. M. Krčín . ČK: 58. R. Kofroň - 60. M. Krčín .
Hráči zápasu: L. Machata - V. Adamovský .
Místo: Boršov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.