Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd nadělil Lišovu sedmičku


Branky


0

Jako první z nováčků se v B skupině III. třídy představila rezerva Kamenného Újezdu, která na svém hřišti přivítala béčko Lišova. Mírným favoritem utkání měli být hosté z Lišova, ti ovšem přijeli k zápasu jen s jedenácti hráči a v průběhu zápasu se jim jeden z nich zranil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili s patřičným nováčkovským elánem a v úvodních minutách se dostávali do šancí. Ovšem jak lehce se dostávali hráči Kamenného Újezdu do zakončení, tak se stejnou lehkostí své brankové příležitosti zahazovali. A tak přišel trest v podobě vedoucí branky Lišova. K odraženému míči se dostal nikým neobsazený Vávra, který doklepl míč do branky – 0:1. Domácím hráče to však neodradilo od útočného snažení a do poločasu stačili vyrovnat. K trestnému kopu se postavil Zeman a přesnou ranou se nemýlil – 1:1.

Druhý poločas už byl v jasné domácí režii, kteří svého lišovského soupeře nikterak nešetřili. Ve druhém poločase byl střelecky při chuti zejména obávaný kanonýr Milan Svobodný, který stihl nastřílet tři branky. Hra se ve druhém poločase odehrávala převážně na polovině hostí z Lišova, kteří nejspíše už vyhlíželi konec zápasu, ale domácí se dál tlačili do zakončení a po brankách Zemana, Sládka a střídajícího Váši si odvezli na úvod sedmibrankový příděl. Vstup do soutěže se tak nováčkovi z “Kameňáku“ vydařil nad míru a po úvodním kole se vyhřívá na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Facebook stránka ( TJ Sokol Kamenný Újezd B ): Na úvod sezony jsme si připsali vysoké vítězství, které bylo zasloužené. A to jsme ještě nevyužili všechny šance. Pohlednému fotbalu z naší strany nechybělo ani potřebné koření v podobě gólů.

SK Lišov B/Štěpánovice
Vaverka Ctirad ( trenér SK Lišov B ): "Co k tomu říct. Na zápas se nás sešlo jedenáct z toho čtyři dorostenci. Poté se nám zranil jeden hráč, který sice utkání dohrál, ale byl na hřišti už více méně do počtu. Snad se nám po prázdninách vrátí dovolenkáři a vyprázdní marodka."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - P. Božík [-] , M. Fousek [-] , M. Svobodný [-] , J. Nejedlý [-] - V. Šimek [-] , M. Sládek [-] , L. Fousek [-] , M. Beneš [-] - Z. Zeman [-] , M. Svobodný [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - J. Kročák [-] , J. Hanzal [-] , L. Beneda [-] , M. Hlas [-] - M. Murčo [-] , D. Mlýnek [-] , J. Flíček [-] , R. Cimbura [-] - P. Vávra [-] , J. Šíma [-]

ŽK: 41. D. Mlýnek .
Hráči zápasu: F. Kvasnička , M. Svobodný , Z. Zeman .
Místo: K.Újezd.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.