Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče neudržela dvoubrankové vedení


Branky


0

Mužstvo Vrábče si pro tento rok musí zvyknout na nové soupeře, protože bylo ze skupiny A přeřazeno do béčka. V první kole přivítalo na domácím hřišti Trhové Sviny B, které jsou mnohem nebezpečnější na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání a vlastně i většina prvního poločasu patřil domácím hráčům, kteří do zápasu vstoupili aktivněji a hosty z Trhových Svinů prakticky do ničeho vážnějšího nepustili. Trhové Sviny se navíc dlouho nemohly sžít s terénem a velké problémy jim dělala rozehrávka. Aktivní hra v podání domácích tak slavila úspěch po dvaceti minutách hry zápasu. Stanislav Knytl vyslal šajtlí míč do strany na Tomáše Kučeru, který si míč potáhl a poté odcentroval na Davida Seethalera a ten střelou nedal brankáři Brůhovi šanci – 1:0. Seethaler byl střelecky při chuti a pět minut před odchodem do kabin přidal po krásném sólu druhý gól – 2:0. Trhové Sviny, ale dokázaly ještě zareagovat gólem do šatny. Závaru před domácí brankou využil David Brůha a snížili na rozdíl jedné branky.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Hostující hráči zpřesnili rozehrávku a v 62. minutě se dočkali vyrovnání. Druhou trefu Trhových Svinů obstaral další hráč ročník narození 1998, Jakub Kostohryz, když jeho přízemní centr si srazil do prázdné branky jeden z domácích obránců při snaze odkopnout míč. Po hodině hry se tak začínalo od nuly. Oba týmy se ve zbytku utkání snažily přehoupnout misky vah na svou stranu, ale v zakončení se ani jednomu týmu nevedlo. Utkání tak nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster ( TJ Vrábče ): "V neurovnaném utkání z obou stran, jsme se dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Seethalera. Do šaten jsme, ale díky nekoncentraci inkasovali kontaktní gól. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a hosté z jediné vážnější příležitosti vyrovnali."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( TJ Spartak Trhové Sviny B ): "Na začátku jsme se nemohli dostat do tempa, dělalo nám problém zpracovávat balony a za chvíli jsme prohrávali 2:0. Pak se ale hra zlepšovala a do poločasu jsme snížili. Ve druhé puli jsme vyrovnali, ale vedoucího gólu jsme se už nedočkali."



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - R. Buchar [-] , T. Knytl [-] , T. Kučera [-] , F. Junek [-] - M. Šerý [-] , S. Knytl [-] , M. Filištein [-] , L. Koclíř [-] - D. Seethaler [-] , K. Bašta [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - P. Vondruš [-] , O. Šafránek [-] , J. Novák [-] , D. Brůha [-] - M. Marek [-] , R. Petr [-] , J. Gažák st. [-] , P. Randa [-] - L. Gažák [-] , J. Kostohryz [-]

Hráči zápasu: D. Seethaler - O. Šafránek .
Místo: Vrábče.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.