Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov oplatil Slavči jarní porážku


Branky


0

Soubojem týmů, které loni hrály o přední umístění ve III. třídě, pokračovalo 2. kolo v Římově, kam zavítala Slavče. Domácí hráči v prvním kole remizovali na půdě Dobré Vody, zatímco Slavče si doma připsala tři body za výhru nad týmem Mladé B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo do 28. minuty, kdy Crkva vysunul Gramana a ten tváří v tvář brankáři Graňovi nezaváhal - 1:0. Neuběhly ani dvě minuty a domácí hráči vedli o dvě branky. Ve 30. minutě skóroval Štrajt, když využil nahrávky do vápna od Rytíře. Domácí se nechali zřejmě ukolébat dvoubrankovým vedením a do poločasu převzala iniciativu spíše Slavče, která hrozila především z rohů a standardních situací. Ty ovšem brankář Novák pochytal. A do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0 pro Římov.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí a odměnou jim za to byla třetí branka, kterou vstřelil po Žáčkově přihrávce opět Štrajt - 3:0. Jaromír Štrajt byl při střelecké chuti a po hodině hry dovršil hattrick - 4:0. Domácí hráči poté opět polevili v koncentraci a Slavče toho využila. V 64. minutě ve vápně nikým neatakovaný Tošner hlavou snížil na 4:1. Jenomže, domácí odpověď přišla záhy. V 67. minutě našel Crkva dlouhým autem Daniela a ten nadvakrát překonal hostujícího brankáře Graňa - 5:1. Domácí pak přidali ještě jednu branku, když skóre uzavřel v 81. minutě z penalty Graman - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Lukáš Froněk ( TJ Sokol Římov ): "Zasloužené vítězství, které mohlo být klidně ještě vyšší, kdybychom proměnili všechny své šance. Dobře zahrál tentokrát celý tým."




Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , R. Chyňava [-] , P. Crkva [-] , P. Kučera [-] - L. Froněk [-] , P. Graman [-] , J. Rytíř [-] , P. Žáček [-] - J. Štrajt [-] , M. Koupal [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - M. Šindela [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , M. Trajer [-] - R. Brousek [-] , J. Tůma [-] , R. Bláha [-] , D. Mrkvička [-] - M. Tošner [-] , D. Tisoň [-]

ŽK: 10. M. Koupal - 49. D. Mrkvička .
Hráči zápasu: P. Crkva , J. Štrajt .
Místo: Římov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.