1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si připsal první body po výhře na Dobré Vodě


Branky


0

Ve 3. kole III. třídy skupiny B přivítali hráči Dobré Vody B, mužstvo Lišova B. Dobrá Voda byla značně povzbuzena po výhře v minulém kole na půdě Kamenného Újezdu, kde vyhrála 6:0. Naopak hosté z Lišova byli po dvou kolech bez bodu na posledním místě se skóre 2:10.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání začal podle předpokladů a na první branku se nemuselo ani dlouho čekat. Už v 6. minutě se dostal k míči útočník domácích Candra a poslal Dobrou Vodu do vedení – 1:0. To zřejmě ukolébalo domácí hráče a hosté se po čtvrt hodině dostali zpět do zápasu. V 17. minutě tak srovnal skóre kanonýr hostí Petr Vávra – 1:1. Po čtvrt hodině se tak začínalo od začátku. Hráči Lišova byli dál nebezpečnější a využívali okének v domácí obraně. V zakončení se jim však příliš nevedlo a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Vstup do druhého poločasu patřil hostujícím hráčům. Ti během úvodních devíti minut druhého poločasu dokázali dvakrát udeřit. Nejprve ve 48. minutě utekl domácím obráncům znovu Petr Vávra a zvýšil na 1:2 pro Lišov. O šest minut později se celá situace opakovalo, tentokrát se k zakončení dostal Murčo a hosté vedli 1:3. To zřejmě konečně probralo k životu domácí hráče, kteří od té doby přebrali iniciativu do svých rukou. Bohužel pro ně v zakončení se jim vůbec nedařilo. Zápas tak skončil výhrou Lišova, který si do tabulky připsal první body. 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer ( SK Dobrá Voda B ): "Dali jsme rychlou branku, ale pak jsme přestali hrát. V naše obrana nepůsobila zrovna nepropustným dojmem a toho hosté využili. Nejprve v první půli vyrovnali a ve druhé pak zápas otočili. To nás probralo a soupeře jsme zatlačili na vlastní polovinu. Branku jsme už ovšem nevstřelili."




Sestavy


SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - J. Toman [-] , P. Hoffman [-] , J. Tomandl [-] , K. Klíma [-] - D. Vejsada [-] , P. Šteyer [-] , P. Smejkal [-] , J. Šulista [-] - P. Choboda [-] , R. Candra [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
M. Maršán [-] - M. Londin [-] , J. Kročák [-] , J. Toncar [-] , J. Beneda ml. [-] - M. Murčo [-] , J. Beneda [-] , M. Žižka [-] , J. Flíček [-] - P. Vávra [-] , D. Mlýnek [-]

ŽK: 90. J. Toncar .
Hráči zápasu: J. Beneda , P. Vávra .
Místo: D.Voda. Rozhodčí: Stach Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.