1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov rozhodl v Ledenicích pět minut před koncem


Branky


0

Soubojem mezi Lednicemi B a Římovem pokračovalo 3. kolo III. Třídy skupiny B. Domácí si odbyli premiéru v soutěži minulé kolo na hřišti Mladého B a po dobrém výkonu si odvezly všechny body. Hosté z Římova pak přijeli rovněž natěšení, poté co minulý víkend doma roztříleli Slavče šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl, hrálo se převážně ve středu hřiště se spoustou soubojů. Oba týmy se snažili hrát kombinačně, ale vyložené šance k vidění nebyly. Za zmínku stojí jen akce z 25. minuty, kdy hostující Žáček poslal střílený centr do vápna, ten Kuta v těžké pozici nasměroval pouze do tyče. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Začátek druhého poločasu patřil domácím, kteří měli míč častěji na kopačkách. V 50. minutě využily Ledenice zmatků v římovské obraně a Matěj Volf poslal domácí do vedení - 1:0. Domácí hráči byli nadále aktivnější a vytvářeli si šance, ty ale pochytal ve velmi dobré formě chytající Novák. V 62. minutě se dostal do úniku římovský Maršán, kterého zastavil domácí brankář Škaroupka pouze faulem a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil Bauer a srovnal na 1:1. Rozhodující branka přišla pět minut před koncem. Ledenice chybovaly v rozehrávce, čehož využil Froněk, který našel rozběhnutého Žáčka a ten poslal Římov do vedení 2:1. V poslední minutě mohl ještě pojistit vedení hostí Maršán, ale jeho střelu vyrazil dobíhající obránce na roh. Všechny body si tak odvezli hosté z Římova.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Soupeř z Římova byl o něco fotbalovější než my. Nicméně je pravda, že jsme asi měli více gólovek než soupeř. Bohužel jsme proměnili jen jednu. Utkání by asi více slušela remíza, ale soupeř byl šťastnější a odvezl si tři body."

TJ Sokol Římov
Tomáš Kohout (trenér TJ Sokol Římov): "Pěkné utkání s dobrým koncem pro nás .Počet zahozených šancí byl opět větší než bych si přál, ale kluci ukázali sílu a zápas otočili. Bohužel se nám rozšířila marodka o další tři hráče. Děkuji našim fanouškům , kteří nás přijeli podpořit a byli opravdu našim dvanáctým hráčem ."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - D. Fyrbach [-] , P. Cukr [-] , M. Volf [-] , M. Tesař [-] (60. T. Hrubý [-] ) - P. Králík [-] (55. P. Güklhorn [-] ) , R. Kučera [-] (87. J. Čech [-] ) , F. Kopecký [-] (77. Š. Koblasa [-] ) , P. Salák [-] - T. Lamáček [-] (67. M. Kopáček [-] ) , J. Řimnáč [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] , P. Kučera [-] , R. Chyňava [-] , M. Kopt [-] - B. Kuta [-] (81. F. Šmíd [-] ) , P. Žáček [-] , J. Rytíř [-] , L. Froněk [-] - J. Daniel [-] (39. P. Maršán [-] ) , P. Maršík [-] (73. P. Crkva [-] )

ŽK: 34. M. Volf , 37. P. Králík , 61. M. Škaroupka - 16. L. Froněk , 30. J. Daniel .
Hráči zápasu: P. Cukr - P. Novák , P. Maršán .
Místo: Ledenice. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.