Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy Vrábče a Mladé se rozešli remízou


Branky


0

Domácí hráči Vrábče, přivítali ve 3. kole tým z Mladého. Vrábče měla minulý týden volno a tak se po čtrnácti dnech znovu představili před domácím publikem. Hosté z Mladého s ohledem na jarní jízdu, zatím zůstávají za očekáváním, když mají po dvou odehraných kolech na svém kontě nula bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání měli více ze hry domácí hráči. Aktivní vstup do zápasu potvrdili ve 22. minutě, kdy se krásnou ranou bez přípravy trefil přímo do šibenice Seethaler – 1:0. Vedení domácím hráčům, však dlouho nevydrželo. Ve 24. minutě se dostal k míči hostující Pavlík a povedenou ranou srovnal stav utkání – 1:1. Nejnebezpečnějším hráčem domácích byl Seethaler, který během prvního poločasu několikrát dokázal oklamat hostující obranu, ale žádný z jeho pokusů neskončil v síti a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Po přestávce byl opět aktivnější domácí tým. V 67. minutě po trochu kostrbaté rozehrávce Vrábče se ke střele dostal Vejskrab a opět poslal domácí do vedení – 2:1. Mladé se po inkasované brance začalo tlačit více do útoku, ale vypadalo to, že opět odjedou s prázdnou. Hosté se ale mohou tradičně spoléhat na služby šikovných dorostenců. Po samostatném průniku se čtyři minuty před koncem prosadil Linhart a stanovil tak konečné skóre zápasu na 2:2.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Žádný atraktivní utkání to nebylo. Hrozný terén, malé hřiště. Nebyl moc prostor pro kombinaci, takže se spíš bojovalo o míč, než aby se hrál fotbal. První poločas jsme moc nezvládli, ve druhém jsme se zlepšili, ale furt to není jako na jaře. Za bod musíme být rádi."



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Filištein [-] , R. Buchar [-] , S. Knytl [-] , J. Vejskrab [-] - R. Lučanský [-] , M. Vrba [-] , M. Šerý [-] , Z. Medula [-] - D. Seethaler [-] , T. Kučera [-]

SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - M. Hybrant [-] , J. Kudlata [-] , J. Pavlík [-] , M. Pešek [-] - P. Schuster [-] , M. Herman [-] , M. Drábek [-] , M. Schuster [-] - A. Kolář [-] , V. Šafrata [-]

ŽK: 52. R. Buchar , 58. M. Šerý .
Hráči zápasu: D. Seethaler - J. Jakovlevič , T. Linhart .
Místo: Vrábče. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.