1:5
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Valut se blýsk čtyřmi góly do sítě Lišova


Branky


36. P. Vávra - 9. M. Valut , 11. M. Valut , 20. J. Fabián , 28. M. Valut , 62. M. Valut
0

Ve 4. Kole na sebe narazily B týmy Lišova a Trhových Svinů. Domácí hráči minulé kolo bodově zabrali a hned z toho bylo vítězství na půdě Dobré Vody. To Trhové Sviny na první výhru stále čekají a s jedním bodem jim patřilo poslední místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komplikace před zápasem měli hosté, protože neměli k dispozici brankáře. Do branky si nakonec stoupl Radim Petr a v utkání si odbyl vítěznou premiéru. Trhové Sviny totiž předvedly doslova raketový start do utkání. V 9. minutě rozjel svou střeleckou show Martin Valut, který poslal hosty do vedení – 0:1. Za dvě minuty už to bylo o dvě branky, když se podruhé v krátkém sledu prosadil Valut – 0:2. Domácí obrana byla v prvním poločase hodně děravá a Trhové Sviny po dvaceti minutách hry zvýšil své vedení na 0:3. Tentokrát se stal úspěšným střelcem Fabián. Ve 28. minutě uzavřel hattrickem úspěšnou půl hodinku hostů Martin Valut a zvýšil na 0:4. Lišov dokázal do poločasu snížit, když nemohl trefit nikdo jiný než Petr Vávra, který zaznamenal pátou z šesti branek Lišova v této sezoně. Do šaten se tak šlo za jasného stavu pro hosty 1:4.

Druhý poločas už nepřinesl takovou gólovou smršť, jako ten první. V 62. minutě zakončil svou gólovou jízdu Martin Valut, který přidal svou čtvrtou branku v zápase a zvýšil na 1:5 pro Trhové Sviny. Šance se potom střídaly na obou stranách, ale jak domácí brankář Vávra tak hostující Petr, už za svá záda žádnou střelu nepustili. Utkání tak skončilo jasnou výhrou hostí v poměru 1:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( TJ Spartak Trhové Sviny B ): "Do Lišova jsme přijeli s 12 hráči a bez gólmana, až v šatně se rozhodovalo, kdo si do brány stoupne. Nakonec jsme vybrali Radima Petra. V zápase jsme zachvilku vedli, když se hattrickem blýskl Valut a jednou brankou přispěl Fabián. Hra domácí obrany byla zmatená a často dělali chyby, ze kterých jsme těžili, ale hodně šancí jsme také neproměnil. Po nepochopitelném posouzení zákroku na Vazače, kdy rozhodčí zákrok posoudil obráceně, se domácím podařilo nás překvapit a snížit. Poločas se uzavřel za stavu 4:1 pro nás. Ve druhé půli přidal svůj čtvrtý gól Valut a tím stanovil konečný výsledek na 5:1."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - R. Trousil [-] , J. Beneda ml. [-] , J. Toncar [-] , M. Londin [-] - M. Žižka [-] , P. Vávra [-] , O. Mach [-] , D. Martínek [-] - O. Grech [-] , D. Mlýnek [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
R. Petr [-] - J. Petr [-] , M. Stráský [-] , M. Marek [-] , P. Randa [-] - M. Chuchel [-] , M. Valut [-] , J. Fabián [-] , D. Mendel [-] - R. Dobeš [-] , R. Vazač [-]

Hráči zápasu: D. Mendel , M. Valut .
Místo: Lišov. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.