2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice si v Mladém vystříleli první místo


Branky


0

Ve 4. Kole přivítalo v derby, Mladé B tým Nových Hodějovic. Domácí minulé kolo uhráli první bod na půdě Vrábče, zatímco hosté zatím v soutěži ještě neztratili ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo hodně vyrovnané utkání, ale spíše od vápna k vápnu. V souboji týmu z opačných konců tabulky šli paradoxně do vedení domácí hráči. Rozehrávky standardní situace na útočné polovině se chopil Schuster a našel přesným balonem Szojku, který se hlavou nemýlil - 1:0. Mládským ovšem vedení nevydrželo dlouho. Ihned po rozehrávce, po rychlé kombinaci se ke střele z úhlu dostal hostující Bárek a bylo vyrovnáno – 1:1. Do poločasu dokázali hosté z Nových Hodějovic vývoj utkání otočit. Vysoký balon přeletěl obranu domácích a Bárek střelou k tyči poslal hosty do vedení – 1:2.

Ve druhém poločase se hra domácích výrazně zlepšila. Zvýšená aktivita a přesnost vyústila ve vstřelenou branku domácích. Stejně jako při prvním brance hledal Schuster spoluhráče Szojku. Jeho hlavička ještě v brance neskončila, ale následná dorážka Hermana už ano – 2:2. Mladé pokračovalo v tlaku a malinko zapomnělo na obranu. Na levé straně se ocitl nikým nehlídaný hostující hráč, který přesným centrem našel osamoceného Dvořáka, pro kterého nebylo problém uklidit balon za Jakovljevičova záda – 2:3. Hosté mohli přidat i další branky, ale v zakončení se jim nedařilo. Postujpně zahodili své šance Dvořák a dvakrát v zakončení selhali Bárek a Bílek. Domácí se nakopávanými míči snažili vyrovnat, ale branka už nepadla a tak toto derby skončilo výhrou Nových Hodějovic.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Druhý zápas po sobě kdy bylo na víc, než to co jsme si ze zápasu odnesli. První půli jsme hráli bez pohybu, ale druhou půli jsme to zlepšili. Myslím, že za druhý poločas jsme si minimálně remízu zasloužili."

FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (FC Nové Hodějovice): "V zápase jsme si vytvořili šancí na tři zápasy, ale v koncovce se nám nedařilo. Utkání mohlo skončit vyšším rozdílem, ale důležité jsou získané tři body."



Sestavy


SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - J. Kudlata [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , F. Souček [-] - M. Hybrant [-] , J. Pavlík [-] , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] - M. Herman [-] , A. Kolář [-]

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - D. Lojka [-] , T. Bílek [-] , J. Rajtr [-] - J. Fodora [-] , J. Dvořák [-] , M. Rudolf [-] , L. Kolář [-] , J. Šíma [-] - M. Bárek [-] , M. Chmeňa [-]

Hráči zápasu: M. Rudolf , M. Bárek .
Místo: Mladé. Rozhodčí: Hora Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.